Totaalprojecten

Heeft u plannen om uw bedrijfspand/kantoor te renoveren, te verbouwen of wellicht van een systeemplafond te voorzien? Systeemplafond24 levert en monteert naast kwalitatief hoogwaardige systeemplafonds ook overige werkzaamheden voor uw verbouwing.

Vraag hier geheel vrijblijvende een offerte op maat.

Offerte aanvragen

√Čen aanspreekpunt tijdens de hele verbouwing

Samen met de professionele medewerkers van Systeemplafond24 bespreekt u de wensen die u hebt ten aanzien van de werkzaamheden die u uit wilt laten voeren. U kunt bij ons, naast het plaatsen van een strak en modern systeemplafond, ook terecht voor:

  • Uiteenlopende sloopwerkzaamheden voorafgaande aan de verbouwing.
  • Montage van systeemplafonds met verlichting.
  • Diverse timmerwerkzaamheden zoals het maken van scheidingswanden, kozijnen, ramen, deuren en of betegelen van toiletgroepen.
  • Installatie van gas, water en licht.
  • Levering en montage van uw nieuwe keuken.
  • Diverse stukadoors werkzaamheden.
  • Schilder- en behang werkzaamheden.

Van idee tot eindresultaat

Heeft u al een idee over hoe het bedrijfspand/kantoor er uit moet komen te zien? We ontwerpen graag samen met u de ultieme interieur wensen. Elk systeemplafond wordt op maat ontworpen en berekend zodat u over het eindresultaat tevreden kunt zijn. Het enige wat we van u willen weten zijn de afmetingen van de betreffende ruimte. Systeemplafond24 is flexibel inzetbaar en we voeren zowel grote als kleine projecten uit.

Praktisch maar ook leefbaar

Gedurende de werkzaamheden wordt er rekening gehouden met de leefbaarheid van de ruimte waar het om gaat. Zo speelt klimaatbeheer, lichtinval en zelfs de akoestiek vaak een grote rol. Systeemplafond24 heeft alle benodigde kennis in huis om uw totale project aan te pakken.

Wij helpen u graag verder met uw verbouwingsprojecten. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen