Systeemplafond 24, voor projectverlichting op maat

Projectverlichting van Systeemplafond 24 is dé afwerking van uw systeemplafond. De verlichting in het plafond wordt door onze vakkundige medewerkers op een veilige manier netjes geplaatst en professioneel aangesloten. De projectverlichting is in diverse uitvoeringen leverbaar: LED downlighters, spots, T5 armaturen, led armaturen en noodverlichting vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Led verlichting: energiezuinig en goed voor het milieu.

Led verlichting, een kleine investering met een grote opbrengst. Led inbouwarmaturen, spots, led downlighters, led noodverlichting,
led sfeerverlichting. Systeemplafond 24 biedt u een groot assortiment energiebesparende led verlichting. Binnen 1 tot 2 jaar heeft u de investering in led verlichting ruimschoots terugverdiend, de levensduur van led verlichting is namelijk veel langer ten opzichte van reguliere verlichting, daarnaast is het energieverbruik van led lampen aanzienlijk lager. Energiezuinig en ook nog zeer vriendelijk voor het milieu en uw portemonnee!

Projectverlichting binnen 24 uur geleverd.

Vraag het team van Systeemplafond 24 gerust naar de verschillende soorten en uitvoeringen (led)projectverlichting, die wij binnen 24 uur kunnen leveren.
Voor 12.00 besteld: de volgende werkdag al in huis!

Je bestelling