Systeemplafond24 plaatst uw systeemplafond in Leeuwarden professioneel en veilig.

Systeemplafond in Leeuwarden

Wie zoekt naar een systeemplafond in Leeuwarden is bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bij Systeemplafond 24 ben je verzekerd van een scherp geprijsd systeemplafond van topkwaliteit. Systeemplafond 24 heeft reeds jarenlange ervaring in systeemplafonds en weet wat het beste is voor uw winkel, kantoor of bedrijfspand. Onze medewerkers gaan zeer efficiënt en nauwkeurig te werk en wij rekenen geen overheadkosten. Hierdoor kan Systeemplafond 24 u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Dus op zoek naar een systeemplafond in Leeuwarden? U bent bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor een systeemplafond in Leeuwarden?

Systeemplafonds worden meer en meer gebruikt en ze zijn inmiddels ook ver buiten de traditionele kantoorpanden te bewonderen. Deze fraaie, steriele plafonds zijn ook zichtbaar in scholen, zwembaden, winkels en zelfs in particuliere gebouwen. Systeemplafonds in Leeuwarden zie je tegenwoordig overal en niet zonder reden; deze plafonds brengen veel voordelen met zich mee.

Isolerend; besparen op energiekosten
Geluiddempend en verbeterde akoestiek
v.a. €25,- per m² inclusief snelle montage
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Verschillende soorten systeemplafonds

Systeemplafond 24 beschikt over een ruim assortiment systeemplafondplaten in verschillende typen, maten, diktes en kleuren. U kunt de eerstkomende werkdag al uw systeemplafond in Leeuwarden geleverd krijgen mits u voor 12:00 uur uw bestelling heeft doorgegeven. De meest gangbare maten 120×60 en 60×60 zijn altijd ruim op voorraad. Maar ook voor andere maten kunt u uiteraard bij Systeemplafond 24 terecht. Zo worden ook de maten 120×120, 30×180 en 60×180 regelmatig bij ons besteld. Over de verschillende mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen voor meer informatie.

Systeemplafond 24 is meer dan systeemplafonds alleen

Naast de verkoop en montage van systeemplafonds in Leeuwarden is Systeemplafond 24 ook gespecialiseerd in professionele verlichting en scheidingswanden. Zo zijn wij in staat u een compleet totaalproject aan te bieden. Inclusief het afbreken van de oude situatie tot het netjes en zorgvuldig opbouwen van een totaal nieuwe ruimte. De vakmensen van Systeemplafond 24 hebben allerlei specialismen onder de knie, waaronder timmerwerkzaamheden, stuken, behangen, schilderen en het installeren van gas, water en licht. Dit alles met één contactpersoon die de hele klus begeleid is garantie voor een goed uitgevoerd plan.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

Systeemplafond 24 voorziet u graag van vrijblijvend advies

Er zijn oneindig veel plafondplaat combinaties te bedenken qua soort materiaal en kleur. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen een verstandige keuze te maken op dit gebied. Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op! Winkelpanden, kantoorruimten, ziekenhuizen, scholen, maar ook bij particulieren thuis is Systeemplafond 24 reeds actief geweest en oude plafonds omgebouwd tot een mooie nette ruimte.

Neem contact met ons op voor informatie en advies

Wilt u een systeemplafond in Leeuwarden, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Neem dan vooral contact met ons op. Systeemplafond 24 heeft een team experts, die altijd raad weten en u met al uw vragen kunnen helpen.

Ontvang een vrijblijvende offerte