Bij Systeemplafond 24 heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment systeemplafondplaten. Wij leveren systeemplafond platen van de meest gerenommeerde merken, zoals AMF, Rockfon, Ecophon en Armstrong. Onze systeemplafonds kunnen tevens zorgvuldig en vakkundig gemonteerd worden door onze monteurs met vele jaren ervaring.

Onze systeemplafondplaten kunnen altijd geleverd worden met een bijpassend profiel en zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Systeemplafondplaten kopen doet u dan ook bij Systeemplafond 24!

Soorten systeemplafondplaten

Systeemplafonds bieden vele voordelen. Het geeft uw ruimte niet alleen een frisse en nette uitstraling, maar de keuze in systeemplafonds is ook enorm. Zo kunt u bij ons systeemplafondplaten kopen in verschillende uitvoeringen:

 • Inlegplaat
 • Doorzakplaat
 • Verdekt uitneembare plaat

De inlegplaat is de meest voorkomende systeemplafondplaat. Bij systeemplafonds met deze platen liggen de systeemplafondplaten op het profiel. Wilt u uw ruimte een luxere uitstraling geven, dan kiest u voor de doorzakplaten. Bij een systeemplafond met doorzakplaten ligt de systeemplafondplaat lager dan het profiel, zodat u een luxere uitstraling krijgt. Ook kunt u ervoor kiezen om de profielen weg te werken. Wanneer u de profielen niet in het zicht wilt, kiest u voor verdekt uitneembare systeemplafond platen.

Verschillende afmetingen systeemplafondplaten

Systeemplafondplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De meest gangbare maten zijn:

 • Systeemplafondplaat 60×60
 • Systeemplafondplaat 60×120

Ook kunt u bij ons terecht voor andere afmetingen van systeemplafondplaten. Zo leveren wij systeemplafondplaten van 120×120, 60×180 en 30×180. Wilt u systeemplafondplaten kopen met een afwijkende afmeting? Neem dan contact met ons op.

De merken van de systeemplafondplaten

Systeemplafond 24 kiest voor kwaliteit en biedt u de meest gerenommeerde merken systeemplafondplaten aan. Onze hoofdmerken systeemplafond platen zijn AMF, Rockfon, Ecophon en Armstrong. Deze platen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Daarnaast werken de meeste platen brandvertragend. Wanneer u meer informatie wilt over brandvertragende systeemplafondplaten, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren.

Systeemplafondplaten kopen

Wanneer u een systeemplafond wilt aanschaffen voor uw ruimte, is de keuze bij Systeemplafond 24 zeer uitgebreid. Wij bieden verschillende soorten, merken, afmetingen en kleuren aan. Systeemplafondplaten kopen doe je dan ook bij Systeemplafond 24. Een systeemplafond biedt veel voordelen ten opzichte van een ander plafond:

 • Een frisse en nette uitstraling voor uw ruimte
 • Een geluiddempende en isolerende werking
 • Leidingen en bedradingen worden op een nette manier weggewerkt met een systeemplafond
 • Verlichting is flexibel in te delen
 • Snel en eenvoudig geplaatst
 • Beschadigingen kunnen makkelijk hersteld worden

Dankzij een groot team van ervaren professionals werken wij zeer efficiënt en hoeven geen overbodige overheadkosten gemaakt te worden. De prijzen van onze systeemplafond platen zijn daarom zeer voordelig. Wilt u systeemplafondplaten kopen met een goede prijs/kwaliteit verhouding? Neem dan contact met ons op!

Levering en montage

Systeemplafond 24 levert niet alleen kwalitatief hoogwaardige systeemplafondplaten met bijpassend profiel die u zelf kunt plaatsen, er staat tevens een vakkundig team voor u klaar om de systeemplafonds op professionele wijze te monteren. Dankzij hun ervaring op het gebied van montage van systeemplafonds, monteren zij eenvoudig en snel uw nieuwe systeemplafond. Wanneer u een afspraak voor montage maakt, bent u verzekert van een snelle montage met een zo geringe overlast voor u en uw werknemers. Op professionele wijze werken zij bedradingen en leidingen uit het zicht, maar zorgen er wel voor dat u er nog altijd makkelijk bij kunt komen. Meer weten over systeemplafondplaten kopen en laten monteren? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Je bestelling