Systeemplafond in Veenendaal

Bent u op zoek naar een mooie afwerking voor uw net opgeleverde en nieuw te betrekken bedrijfsruimte? Of is het hoog tijd om uw bestaande (werk)ruimte te upgraden en te voorzien van een mooi afgewerkt systeemplafond in Veenendaal. Systeemplafond 24 heeft alles in huis voor deze klus, u hoeft niet verder te zoeken. Systeemplafond 24 levert op maat geleverd werk, voordelig en efficiĆ«nt. Het complete pakket kunnen wij reeds de volgende werkdag bij u aanleveren, mits besteld voor 12 uur ‘s middags. Scherp geprijsd en zonder kosten achteraf. Zo ook uw systeemplafond in Veenendaal. Alleen topkwaliteit bij Systeemplafond 24!

Systeemplafonds in Veenendaal, enkele voordelen;

  • Beschadigingen aan het plafond, buizen en losse draden worden gemakkelijk weggewerkt (u kunt echter te allen tijde gemakkelijk uw plafond inspecteren of bewerken indien nodig)
  • Een systeemplafond heeft een isolerende functie (de stookkosten gaan drastisch omlaag)
  • Ook hebben plafondplaten een geluiddempende functie, komt de werksfeer zeker ten goede
  • Het is eenvoudig en snel te plaatsen, uw betonnen plafond wordt er mooi mee afgewerkt
Gemonteerd systeemplafond in Veenendaal door systeemplafond 24

Systeemplafonds, de mogelijkheden zijn eindeloos

Mocht u hulp nodig hebben bij het plaatsen van uw systeemplafond in Veenendaal komen wij u uiteraard graag assisteren. Winkelpanden, kantoorruimten, scholen, ziekenhuizen en bij particulieren thuis hebben wij reeds onder handen genomen. Ons ervaren team kijkt nergens tegen op! Wij hebben een ruime keuze aan plafondplaten qua kleur, dikte en materiaal. Ons assortiment bestaat uit inlegplaten, uitneembare platen en zogenoemde doorzakplaten. Alleen topmerken als, Rockfon, Armstrong, AFM en Ecophon. Alles op voorraad in de gangbare maten 60 bij 60 en 120 bij 60. Maar ook voor minder gangbare maten als 180 bij 30 en 120 bij 120 kunt u bij Systeemplafond 24 terecht!

Bestel hier uw systeemplafonds in Veenendaal

Er zijn oneindig veel combinaties te bedenken en de keuze is dan ook overweldigend qua kleur en soort materiaal. Met ons jarenlange ervaring met systeemplafonds kunnen staan wij u graag bij met het maken van uw keuze. Uiteraard geheel vrijblijvend voorzien wij u hierin graag van advies. Schroom niet en neemt u gerust contact met ons op!
Vrijblijvend offerte aanvragen