Systeemplafond in Utrecht

Voor een systeemplafond in Utrecht ben je bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres. Wij leveren en monteren bijzonder snel en door heel Nederland. We zijn gespecialiseerd in de verkoop en montage van kwalitatief hoogwaardige systeemplafonds, scheidingswanden en professionele projectverlichting. U kunt bij ons een systeemplafond bestellen, maar tevens monteren onze medewerkers uw systeemplafond, eventueel met bijpassende verlichting, in Utrecht.

Systeemplafondplaten

Systeemplafond 24 beschikt over een groot assortiment systeemplafondplaten. Deze worden altijd geleverd met een bijpassend profiel. Wanneer u voor 12.00 uur besteld, is uw bestelling de volgende werkdag al in Utrecht bij u thuis! Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw systeemplafond in Utrecht te laten monteren door onze monteurs met vele jaren professionele ervaring. Zij werken vakkundig en zorgvuldig en kunnen u adviseren bij uw keuze. De hoofdmerken die wij in ons assortiment hebben zijn van de meest gerenommeerde merken zoals de plafondplaten van AMF, Rockfon, Ecophon en Armstrong. Ze zijn leverbaar in verschillende soorten en diktes.
Systeemplafond gemonteerd in een gebouw in Utrecht

Verlichting voor uw systeemplafond in Utrecht

Om uw systeemplafond helemaal af te werken kunt u bij Systeemplafond 24 kiezen voor projectverlichting op maat. Wij beschikken over een groot assortiment verlichting waarmee u uw systeemplafond in Utrecht perfect afwerkt. We maken veelal gebruik van Led verlichting. Led verlichting is energiezuinig en goed voor het milieu. En omdat ledverlichting langer meegaat ten opzichte van reguliere verlichting en daarnaast het energieverbruik ook nog eens veel lager is, scheelt dat ook weer in uw portemonnee! De verlichting wordt door onze vakkundige medewerkers op een veilige manier netjes geplaatst en professioneel aangesloten bij u in Utrecht op locatie.

Scheidingswanden

Naast systeemplafonds en bijpassende verlichting levert en monteert Systeemplafond 24 tevens goede kwaliteit scheidingswanden in Utrecht. Metal studwanden worden afgewerkt met een gipsplaat die leverbaar is in verschillende diktes. Ook zijn deze wanden op verschillende manieren af te werken. Daarnaast kunt u kiezen voor luxe wanden van glas of beplakt gips. Systeemplafond 24 vertelt u graag meer over de mogelijkheden en toepassing van de diverse systeemwanden.

Interesse in een van onze systeemplafonds in Utrecht?

Wanneer u geïnteresseerd bent in één van onze systeemplafonds in Utrecht, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Systeemplafond 24. Wij adviseren u graag en staan met een vakkundig en professioneel team voor u klaar.
Vrijblijvend offerte aanvragen