Systeemplafond24 monteert al uw soorten systeemplafonds in Utrecht gemakkelijk en snel.

Systeemplafond in Utrecht

Bent u op zoek naar een Systeemplafond in Utrecht? Dan bent u bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Systeemplafond 24 is nu ook in de regio Utrecht actief! Wij leveren én monteren tegen de allerscherpste prijzen en dat in geheel Nederland. Wij monteren tegen een vooraf afgesproken prijs zonder overheadkosten en dergelijke. Gewoon kwalitatieve systeemplafonds, tegen een zeer voordelige prijs.

Voordelen van een Systeemplafond in Utrecht

U heeft enorm veel keuze als het gaat om het uitzoeken van een geschikt systeemplafond. Er zijn drie soorten plafondplaten, namelijk: doorzakplaten, verdekt uitneembare platen en de inlegplaten. Wanneer het plafond geplaatst is, merkt u gelijk de geluiddempende werking van de platen. Op uw gasrekening zult u het verschil ook in positieve zin merken, de plafondplaten werken ook isolerend. Naast kostenbesparing zorgt een systeemplafond voor een fijnere werkplek door de verbeterde akoestiek. Bestaande leidingen, bedradingen en buizen kunnen netjes worden weggewerkt, maar wel op zo’n manier dat u er nog altijd gemakkelijk bij kunt wanneer gewenst.

Isolerend; besparen op energiekosten
Geluiddempend en verbeterde akoestiek
v.a. €25,- per m² inclusief snelle montage
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Ruime keuze aan systeemplafonds

Systeemplafond 24 beschikt over een groot assortiment systeemplafondplaten. Deze worden altijd geleverd met een bijpassend profiel. Wanneer u voor 12.00 uur besteld, is uw bestelling de volgende werkdag al in Utrecht bij u thuis! Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw systeemplafond in Utrecht te laten monteren door onze monteurs met vele jaren professionele ervaring. Zij werken vakkundig en zorgvuldig en kunnen u adviseren bij uw keuze. De hoofdmerken die wij in ons assortiment hebben zijn van de meest gerenommeerde merken zoals de plafondplaten van AMF, Rockfon, Ecophon en Armstrong. Ze zijn leverbaar in verschillende soorten en diktes.

Montage van uw systeemplafond in Utrecht

Bij ons vindt u een breed assortiment aan verschillende systeemplafondplaten. Elk met eigen unieke eigenschappen en uiterlijke kenmerken. Maar wist u dat we naast levering ook de montage van uw systeemplafond op ons nemen? Wij hebben een hecht team aan gemotiveerde medewerkers die op snelle en nauwkeurige wijze uw plafond installeren. Zij zorgen ervoor dat uw plafond op een nette manier wordt geïnstalleerd, waarbij leidingen en kabels vakkundig worden weggewerkt. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Voor vakkundig advies, levering en installatie van een systeemplafond in Utrecht ben je bij ons aan het juiste adres.

Verlichting voor uw systeemplafond in Utrecht

Om uw systeemplafond helemaal af te werken kunt u bij Systeemplafond 24 kiezen voor projectverlichting op maat. Wij beschikken over een groot assortiment verlichting waarmee u uw systeemplafond in Utrecht perfect afwerkt. We maken veelal gebruik van Led verlichting. Led verlichting is energiezuinig en goed voor het milieu. En omdat ledverlichting langer meegaat ten opzichte van reguliere verlichting en daarnaast het energieverbruik ook nog eens veel lager is, scheelt dat ook weer in uw portemonnee! De verlichting wordt door onze vakkundige medewerkers op een veilige manier netjes geplaatst en professioneel aangesloten bij u in Utrecht op locatie.

Waar op te letten?

Wij leveren en installeren systeemplafondplaten aan verschillende bedrijven en branches. Omdat geen bedrijf hetzelfde is, zijn onze plafondplaten dat ook niet. Voor elke situatie is er een plafondplaat die beter geschikt is dan een ander. Afhankelijk van uw omgeving en werkzaamheden binnen het bedrijf kunt u op de volgende eigenschappen de juiste systeemplafondplaat kiezen:

Verschillende afmetingen systeemplafond platen

Wij leveren voornamelijk de gangbare afmetingen van 60 bij 60 cm en 120 bij 60 cm, maar we hebben ook andere maten direct beschikbaar. We kunnen bijvoorbeeld plafondplaten van 120 bij 120, 30 bij 180 en 60 bij 180 cm leveren. Dit doen we altijd op aanvraag. Voor afwijkende afmetingen kunt u een offerte aanvragen. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten plafondplaten, waaronder verdekt uitneembare platen, doorzakplaten en inlegplaten. We adviseren u graag advies zodat u de juiste keuze maakt. Wanneer u ervoor kiest om uw systeemplafonds in Utrecht door ons te laten leveren, zorgen we er natuurlijk voor dat de bijpassende profielen meegeleverd worden.

Scheidingswanden

Naast systeemplafonds en bijpassende verlichting levert en monteert Systeemplafond 24 tevens goede kwaliteit scheidingswanden in Utrecht. Metal studwanden worden afgewerkt met een gipsplaat die leverbaar is in verschillende diktes. Ook zijn deze wanden op verschillende manieren af te werken. Daarnaast kunt u kiezen voor luxe wanden van glas of beplakt gips. Systeemplafond 24 vertelt u graag meer over de mogelijkheden en toepassing van de diverse systeemwanden.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo

We staan voor u klaar met informatie en advies

Wilt u een systeemplafond in Utrecht, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Neem dan vooral contact met ons op. Systeemplafond 24 heeft een team experts, die altijd raad weten en u met al uw vragen kunnen helpen.

Ontvang een vrijblijvende offerte