Systeemplafond in Tubbergen

Heeft u een bedrijfsruimte, vergaderruimte of kantoorruimte in of rond Tubbergen en wilt u een nieuw systeemplafond (laten) plaatsen? Zoek niet verder systeemplafond 24 is hét bedrijf waar u moet zijn! Onze vakkennis gaat verder dan alleen maar het leveren en eventueel plaatsen, wij voorzien u ook van gedegen advies. Ons professionele team kan de installatie van het systeemplafond in Tubbergen snel en efficiënt voor u verzorgen. Behalve efficiënt ook snel. Mocht u vóór 12:00 bestellen, heeft u de systeemplafonds in Tubbergen en omstreken reeds de volgende werkdag al in huis.

Systeemplafonds in Tubbergen: de voordelen

Het (laten) plaatsen van een systeemplafond heeft zo zijn voordelen. Het systeem kan toegepast in elke ruimte, hoe klein of groot dan ook. Het geeft de ruimte direct een geheel nieuwe frisse aanzicht. Er zijn oneindig veel mogelijkheden qua combinaties in kleur, dikten, maten en materiaal. Systeemplafonds hebben een geluiddempende werking wat prettig is voor het gehoor en tevens scheelt het stookkosten wegens de isolerende werking van het geheel. De plafondplaten werken ook nog eens brandwerend wat de veiligheid ten goede komt. De leidingen en bedradingen die langs het plafond lopen worden er netjes mee weggewerkt maar zijn nog heel makkelijk te bereiken. Ook lenen de plafondplaten zich om er lichtspots en/of geluidsspeakers in te plaatsen.

Systeemplafond op locatie gemonteerd in Tubbergen

Systeemplafonds, wat zijn de mogelijkheden?

Systeemplafond 24 is bekend om het ruime aanbod aan verschillende soorten systeemplafonds. Met gerenommeerde merken in ons assortiment zoals, Rockfon, Ecophon, Armstrong en AMF. Er zijn drie soorten plafondplaten waaruit gekozen kan welke, doorzakplaten, inlegplaten en verdekt uitneembare platen. Deze plafondplaten zijn standaard leverbaar in 60X60 en in 60X120. Ook andere maten zijn mogelijk, neemt u daar gerust contact met ons over op! Ook voor andere vragen of ander professioneel advies staan wij graag voor u klaar met het de juiste keuze te maken bij het kiezen van een systeemplafond in Tubbergen.
Vrijblijvend offerte aanvragen