Systeemplafond24 plaatst uw systeemplafond in Sneek professioneel en snel.
Systeemplafond in Sneek

Wie zoekt naar een systeemplafond in Sneek is bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u systeemplafonds in Sneek kan plaatsen? Zoek dan niet verder! Bij Systeemplafond24 beschikken we over een uitgebreid assortiment en werken we met vakkundige en ervaren mensen. Daar komt bij dat wij ook snel leveren. Als u voor 12:00 besteld heeft u systeemplafonds morgen in huis.

Systeemplafond Sneek: Toepassing en voordelen

Isolerende werking
Dempt het geluid
v.a. €25,- per m² inclusief snelle montage
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Welke soorten systeemplafonds zijn er?

Het plaatsen van een systeemplafond heeft veel voordelen. Zo ziet de ruimte of het kantoor waar u het plafond laat plaatsen er gelijk een stuk professioneler uit. De systeemplafonds hebben een dempende en isolerende werking zodat u niet alleen bespaart op energiekosten, maar ook gelijk een prettigere werksfeer creëert. Alle bestaande leidingen en bedrading worden netjes weggewerkt, maar blijven wel te bereiken. De plafondplaten die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en zijn van gerenommeerde merken zoals AMF, Rockfon, Ecophon en Armstrong. Alle plafondplaten zijn bovendien brandvertragend zodat ook uw veiligheid omhoog zal gaan. Dit zijn slechts een aantal voordelen. Voor meer informatie en alle voordelen die u heeft bij het plaatsen van systeemplafonds in Sneek, kunt u altijd contact opnemen.

Systeemplafond Sneek: Levering & Bestelling

Bij levering van uw systeemplafond in Sneek, worden er altijd bijpassende profielen geleverd. De keuze van plafondplaten zijn oneindig en ook de maten kunt u zelf bepalen. De meest voorkomende maten zijn 60X60 en 60X120, maar mocht het zo zijn dat u andere wensen heeft, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Systeemplafondplaten zijn verkrijgbaar in drie soorten; Verdekt uitneembaar, inlegplaten of doorzak platen. Als wij de systeemplafonds gaan plaatsen wordt dit gedaan door onze vakmensen die al jaren ervaring hebben op het gebied van montage.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

We staan voor u klaar met informatie en advies

Wilt u een systeemplafond in Sneek, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Neem dan vooral contact met ons op; Systeemplafond 24 heeft een team experts, die altijd raad weten en u met al uw vragen kunnen helpen.

Ontvang een vrijblijvende offerte