Laat uw nieuwe systeemplafond in Rotterdam plaatsen door Systeemplafond24.

Systeemplafond in Rotterdam

Wie zoekt naar een systeemplafond in Rotterdam is bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wij leveren systeemplafonds in allerlei soorten en maten, zodat u altijd iets zult vinden dat volledig bij uw wensen past. En we leveren ze niet alleen, Systeemplafond 24 zorgt ook voor de montage. Of het nu gaat om een kantoorgebouw, een zwembad, een winkelpand of een particuliere ruimte, wij zorgen voor een snelle en nette montage.

Waarom kiezen voor een systeemplafond in Rotterdam?

Omdat Systeemplafond 24 een ruime ervaring heeft op het gebied van het monteren en onderhouden van systeemplafonds, kunnen we gerust stellen dat deze plafonds flink wat voordelen bieden ten opzichte van de wat meer conventionele plafonds. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Isolerend; besparen op energiekosten
Geluiddempend en verbeterde akoestiek
v.a. €25,- per m² inclusief snelle montage
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Een systeemplafond kopen in Rotterdam? Kies het juiste ontwerp

Een systeemplafond is een plafond dat bestaat uit verschillende platen, die in een constructie worden aangebracht. Dit zorgt ervoor dat er een kleine ruimte ontstaat tussen het plafond en de bovenliggende vloer, wat zorgt voor een strakke en nette uitstraling. En het is die uitstraling die vervolgens een opgeruimd voorkomen geeft aan de ruimte, zodat het gelijk een representatieve plek wordt, waar mensen graag vertoeven. Een systeemplafond kopen in Rotterdam kan in verschillende uitvoeringen.

Het doorzak plafond

Het doorzak plafond wordt veelvuldig gebruikt in kantoorpanden en ontvangsthallen. Dit plafond geeft een luxere uitstraling, omdat de platen net even wat verder naar beneden hangen. Dit geeft een wat sjieker beeld en dus doen deze plafonds het uitstekend op plekken waar gasten of klanten ontvangen worden.

Het inlegplafond

Het meest gebruikte systeemplafond in Rotterdam, is het inlegplafond. Dit plafond heeft een constructie waarbij de platen gelijk liggen aan het systeem, zodat je een strakke en zakelijke uitstraling krijgt. En het is dat laatste dat deze plafonds zo populair maken; veel kantoorgebouwen hebben een inlegplafond en dat is overigens niet alleen vanwege de zakelijke uitstraling. Ook de praktische constructie, waarbij schade aan platen zeer snel verholpen kan worden, is een grote factor.

Het verdekt uitneembaar plafond

Het verdekt uitneembaar plafond valt eigenlijk om het profiel heen, iets wat de andere twee plafonds niet doen. Dit geeft de ruimte een hele eigen uitstraling en geeft ook een beetje het beeld van een vast plafond. Tel hierbij op dat je wel het gemak hebt van een systeemplafond en je hebt het beste van twee werelden.

Een systeemplafond monteren in Rotterdam

Een systeemplafond monteren in Rotterdam is een klus die meestal in een werkdag wordt geklaard. Omdat wij begrijpen dat u de ruimte graag zo kort mogelijk buiten gebruik hebt, zorgen we ervoor dat onze monteurs snel en nauwkeurig werken, zodat u meestal alweer na een dag de ruimte kunt betrekken. Een systeemplafond laten monteren zorgt ervoor dat u zeker weet dat het goed gebeurt en dat u de leidingen en snoeren netjes kunt wegwerken, waarmee de werkruimte een bijzonder opgeruimd voorkomen krijgt. Daar komt bij dat als er een keer toch iets beschadigd raakt aan uw systeemplafond in Rotterdam, dit snel verholpen kan worden. Vervang de plaat in kwestie en u ziet er niets meer van.

Wij zijn in heel Nederland actief, dus monteren bijvoorbeeld ook Systeemplafonds in Utrecht, Systeemplafond montage in Doetinchem en u kunt een Systeemplafond laten monteren in Deventer.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

Neem contact met ons op voor informatie en advies

Wilt u een systeemplafond in Rotterdam, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Neem dan vooral contact met ons op. Systeemplafond 24 heeft een team experts, die altijd raad weten en u met al uw vragen kunnen helpen.

Ontvang een vrijblijvende offerte