Systeemplafond in Rotterdam

Wie zoekt naar een systeemplafond in Rotterdam is bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres. Wij leveren deze plafonds in allerlei soorten en maten, zodat u altijd iets zult vinden dat volledig bij uw wensen past. En we leveren ze niet alleen, Systeemplafond 24 zorgt ook voor de montage. Of het nu gaat om een kantoorgebouw, een zwembad, een winkelpand of een particuliere ruimte, wij zorgen voor een snelle en nette montage.

De voordelen van een systeemplafond in Rotterdam

Omdat Systeemplafond 24 een ruime ervaring heeft op het gebied van het monteren en onderhouden van systeemplafonds, kunnen we gerust stellen dat deze plafonds flink wat voordelen bieden ten opzichte van de wat meer conventionele plafonds. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Een keuze uit vele verschillende ontwerpen
  • Kabels en leidingen die keurig worden weggewerkt
  • Een prima isolatie tegen zowel geluid als kou
  • Een snelle montage – meestal is het in een dag klaar
  • Een snelle reparatie na eventuele schade
  • Een verbetering in de akoestiek van de ruimte
Met een systeemplafond in Rotterdam, krijgt de ruimte van uw bedrijf een mooie strakke uitstraling

Een systeemplafond kopen in Rotterdam? Kies het juiste ontwerp

Een systeemplafond is een plafond dat bestaat uit verschillende platen, die in een constructie worden aangebracht. Dit zorgt ervoor dat er een kleine ruimte ontstaat tussen het plafond en de bovenliggende vloer, wat zorgt voor een strakke en nette uitstraling. En het is die uitstraling die vervolgens een opgeruimd voorkomen geeft aan de ruimte, zodat het gelijk een representatieve plek wordt, waar mensen graag vertoeven. Een systeemplafond kopen in Rotterdam kan in verschillende uitvoeringen.

Het doorzak plafond

`Het doorzak plafond wordt veelvuldig gebruikt in kantoorpanden en ontvangsthallen. Dit plafond geeft een luxere uitstraling, omdat de platen net even wat verder naar beneden hangen. Dit geeft een wat sjieker beeld en dus doen deze plafonds het uitstekend op plekken waar gasten of klanten ontvangen worden.

Het inlegplafond

Het meest gebruikte systeemplafond in Rotterdam, is het inlegplafond. Dit plafond heeft een constructie waarbij de platen gelijk liggen aan het systeem, zodat je een strakke en zakelijke uitstraling krijgt. En het is dat laatste dat deze plafonds zo populair maken; veel kantoorgebouwen hebben een inlegplafond en dat is overigens niet alleen vanwege de zakelijke uitstraling. Ook de praktische constructie, waarbij schade aan platen zeer snel verholpen kan worden, is een grote factor.

Het verdekt uitneembaar plafond

Het verdekt uitneembaar plafond valt eigenlijk om het profiel heen, iets wat de andere twee plafonds niet doen. Dit geeft de ruimte een hele eigen uitstraling en geeft ook een beetje het beeld van een vast plafond. Tel hierbij op dat je wel het gemak hebt van een systeemplafond en je hebt het beste van twee werelden.

Een systeemplafond monteren in Rotterdam

Een systeemplafond monteren in Rotterdam is een klus die meestal in een werkdag wordt geklaard. Omdat wij begrijpen dat u de ruimte graag zo kort mogelijk buiten gebruik hebt, zorgen we ervoor dat onze monteurs snel en nauwkeurig werken, zodat u meestal alweer na een dag de ruimte kunt betrekken. Een systeemplafond laten monteren zorgt ervoor dat u zeker weet dat het goed gebeurt en dat u de leidingen en snoeren netjes kunt wegwerken, waarmee de werkruimte een bijzonder opgeruimd voorkomen krijgt. Daar komt bij dat als er een keer toch iets beschadigd raakt aan uw systeemplafond in Rotterdam, dit snel verholpen kan worden. Vervang de plaat in kwestie en u ziet er niets meer van.

Een systeemplafond in Rotterdam brengt allerlei voordelen

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op

Wilt u een systeemplafond kopen in Rotterdam, maar heeft u eerst nog behoefte aan wat meer informatie? Neem dan contact op met onze experts. Zij staan voor u klaar en voorzien u niet alleen van de nodige informatie, maar kunnen ook samen met u bepalen welk systeemplafond het beste bij uw wensen en bij uw ruimte past. Op die manier weet u straks zeker dat uw plafond ideaal is voor uw werkomgeving en geniet u van de vele voordelen die dit plafond te bieden heeft. En zoekt u naar een systeemplafond in Amsterdam? Of een systeemplafond in Groningen? Ook dan staat Systeemplafond 24 voor u klaar.