Kies voor een nieuw systeemplafond in Ommen door de experts van Systeemplafond24.
Systeemplafond in Ommen

Wie zoekt naar een systeemplafond in Ommen is bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres.

Ontvang een vrijblijvende offerte

De vakmannen van systeemplafond24 zijn nu ook actief in Ommen en omstreken. Wij plaatsen jouw systeemplafond van top kwaliteit zo efficiënt mogelijk met ons uiterst vakkundig personeel die jarenlange ervaring met zich meebrengt en professioneel te werk gaat. Winkelpanden, scholen, ziekenhuizen, kantoorruimten, zwembaden, maar ook in huis bij particulieren kunnen wij jouw oude plafond omtoveren tot een mooi en strak geheel. Jouw systeemplafond in Ommen bestel je uiteraard tegen zeer scherpe prijzen, met geen verborgen kosten achteraf. Naast ons kwalitatief hoogwaardige systeemplafonds zijn wij ook gespecialiseerd in scheidingswanden en professioneel projectverlichting.

Alle voordelen van een systeemplafond in Ommen op een rijtje

Het heeft een isolerende functie
Prettig voor de akoestiek wegens een geluiddempende werking
Een voordelige manier om een plafond te bekleden
Snel en eenvoudig te plaatsen in verschillende kleuren

Voor elke klus hebben wij de juiste systeemplafond op voorraad en dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs. En dat met een prijs die al begint vanaf €3,75 per vierkante meter. Door de verschillende materialen en kleuren zijn er oneindig veel combinaties te bedenken. Uiteraard voorzien wij je graag hierin in advies en helpen je graag verder met al je vragen. Met onze vakkennis en jarenlange ervaring, kunnen wij je helpen de beste keus te maken voor je systeemplafond in Ommen. Behoefte aan vrijblijvend advies of aanvullende informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

De mogelijkheden

Bekijk snel ons aanbod aan systeemplafond platen! Al onze systeemplafonds worden geleverd met een bijpassend profiel.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

Vakkundig geplaatst

Laat je systeemplafond in Ommen plaatsen door de vakmannen van systeemplafond24 en geniet van een totaal nieuwe look van je bestaande werkruimte. Dit door een gespecialiseerd en gemotiveerd team werkend tegen het scherpste tarief!

Ontvang een vrijblijvende offerte