Systeemplafond in Oldenzaal

Ons bedrijf is specialist op het gebied van het plaatsen van systeemplafonds in Oldenzaal. In onze webshop heeft u keuze uit oneindig veel mogelijkheden en combinaties. Als u voor 12:00 besteld, kunnen wij de volgende dag al leveren en zorgen dat uw ruimte er weer geweldig uit ziet! Onze systeemplafonds worden efficiënt geplaatst door onze vakkundige collega’s op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Wij beschikken over jarenlange ervaring en omdat wij geen overbodige overheadkosten hebben, kunnen wij alles systeemplafonds in Oldenzaal leveren tegen een zeer voordelige prijs. Onze systeemplafond prijs per m2 begint al bij €3,50.

Systeemplafond in Oldenzaal: De opties

Bij het kiezen van een systeemplafond kunt u selecteren uit oneindig veel opties als het gaat om het soort platen. Wij gebruiken gerenommeerde merken zoals AMF, Rockfon, Ecophon en Armstrong en leveren alle systeemplafonds met bijpassende profielen. De standaardmaten zijn plafondplaten van 60X60 en 120X120. Uiteraard kan hier van af worden geweken. U kunt dan contact opnemen met ons. Ook kunt u kiezen uit drie soorten systeemplafondplaten. Inlegplaten, doorzak platen en verdekt uitneembare platen. Ook zijn alle plafondplaten brandwerend, wat zorgt voor extra veiligheid op het gebied van brandpreventie.

Onze systeemplafond prijzen zijn (excl. BTW):

  • Plafondplaten v.a. €3,50 per m2
  • Systeemplafond v.a. €9,45 per m2 inclusief raster
  • Systeemplafond v.a. €14,35 per m2 inclusief montage en raster
Systeemplafond geplaatst in Oldenzaal door systeemplafond 24

De voordelen

Het plaatsen van systeemplafonds heeft veel voordelen. Zo zijn de platen isoleren en geluiddempend zodat de kwaliteit van werken omhoog gaat. Ook geeft het de werkruimte een professionele en strakke uitstraling. De kabels en leidingen worden op een mooie manier onzichtbaar gemaakt en de verlichting is op diverse manieren in te delen.

Systeemplafond 24 staat voor kwaliteit en bij ons staat de klant op de eerste plaats. Interesse in een systeemplafond in Oldenzaal? Neem dan gelijk vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend offerte aanvragen