Kies voor uw nieuwe systeemplafond in Oldenzaal bij Systeemplafond24.

Systeemplafond in Oldenzaal

Wilt u een systeemplafond in Oldenzaal laten monteren? Dan kunt u vol vertrouwen bij Systeemplafond 24 terecht.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Ons bedrijf is specialist op het gebied van het plaatsen van systeemplafonds in Oldenzaal. In onze webshop heeft u keuze uit oneindig veel mogelijkheden en combinaties. Als u voor 12:00 besteld, kunnen wij de volgende dag al leveren en zorgen dat uw ruimte er weer geweldig uit ziet! Onze systeemplafonds worden efficiënt geplaatst door onze vakkundige collega’s op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Wij beschikken over jarenlange ervaring en omdat wij geen overbodige overheadkosten hebben, kunnen wij alles systeemplafonds in Oldenzaal leveren tegen een zeer voordelige prijs. Onze systeemplafond prijs per m2 begint al bij €3,50.

De voordelen van een ysteemplafond in Oldenzaal

Doordat Systeemplafond 24 jarenlange ervaring heeft op het gebied van het monteren en onderhouden van systeemplafonds, kunnen we met zekerheid stellen dat deze plafonds veel voordelen bieden ten opzichte van de wat meer conventionele plafonds. Denk bijvoorbeeld eens aan:

v.a. €25,- per m² inclusief snelle montage
Geluiddempend en verbeterde akoestiek
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren
Isolerend; besparen op energiekosten

Systeemplafond in Oldenzaal: de opties

Bij het kiezen van een systeemplafond kunt u selecteren uit oneindig veel opties als het gaat om het soort platen. Wij gebruiken gerenommeerde merken zoals AMF, Rockfon, Ecophon en Armstrong en leveren alle systeemplafonds met bijpassende profielen. De standaardmaten zijn plafondplaten van 60X60 en 120X120. Uiteraard kan hier van af worden geweken. U kunt dan contact opnemen met ons. Ook kunt u kiezen uit drie soorten systeemplafondplaten. Inlegplaten, doorzak platen en verdekt uitneembare platen. Ook zijn alle plafondplaten brandwerend, wat zorgt voor extra veiligheid op het gebied van brandpreventie.

Onze systeemplafond prijzen zijn (excl. BTW):

Een systeemplafond monteren in Oldenzaal

Systeemplafond 24 staat voor kwaliteit. Uw wensen staan voor ons op de eerste plaats. Interesse in een systeemplafond in Oldenzaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U kunt bij ons terecht voor het laten monteren van uw systeemplafonds in Enschede, systeemplafond montage in Almelo of u kunt een systeemplafond laten monteren in Hengelo.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies

Wilt u een systeemplafond in Oldenzaal, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Neem dan vooral contact met ons op. Systeemplafond 24 heeft een team experts, die altijd raad weten en u met al uw vragen kunnen helpen.

Ontvang een vrijblijvende offerte