Systeemplafond in Nijmegen

Systeemplafond 24 is nu ook in uw regio actief! Voor een systeemplafond in Nijmegen en omstreken bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren én monteren tegen de allerscherpste prijzen en dat in geheel Nederland. Wij monteren tegen een vooraf afgesproken prijs zonder overheadkosten en dergelijke. Gewoon kwalitatieve systeemplafonds, tegen een zeer voordelige prijs. We beschikken over een uiterst gemotiveerd team die elke systeemplafond klus aankan. Uiterst bekwaam, efficiënt en met een behoorlijke dosis ervaring gaan zij de klus bij u klaren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het systeemplafond zelf te plaatsen. Wij leveren in dat geval enkel het benodigde materiaal. Besteld u voor 12 uur ‘s middags? U heeft het de volgende werkdag al in huis!

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Systeemplafond 24

Wij leveren vooral de populaire maten 60 bij 60 en 120 bij 60 cm maar hebben ook andere maten op voorraad. Zo zijn 120 bij 120, 30 bij 180 en 60 bij 180 cm ook maten plafondplaten die geleverd kunnen worden indien gewenst. Dat alleen met de beste merken als Armstrong, AFM, Rockfon en Ecophon waar wij mee werken. Er zitten verschillende plafondplaten in ons assortiment, namelijk verdekt uitneembare platen, doorzakplaten en inlegplaten. Wij voorzien u graag over advies in al deze keuzen. Bij levering van uw systeemplafonds in Nijmegen, worden de bijpassende profielen uiteraard meegeleverd.
systeemplafond laten monteren in Nijmegen

Systeemplafond Nijmegen, de voordelen:

Systeemplafond 24 staat altijd voor u klaar

Wij staan altijd tot uw beschikking om u te helpen de juiste keuze te maken van geschikte systeemplafonds in Nijmegen. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies of extra informatie.

Vrijblijvend offerte aanvragen