Systeemplafond24

Systeemplafond in Nijmegen

Bent u op zoek naar een Systeemplafond in Nijmegen? Dan bent u bij Systeemplafond24 aan het juiste adres!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Systeemplafond 24 is nu ook in uw regio actief! Wij leveren én monteren tegen de allerscherpste prijzen en dat in geheel Nederland. Wij monteren tegen een vooraf afgesproken prijs zonder overheadkosten en dergelijke. Gewoon kwalitatieve systeemplafonds, tegen een zeer voordelige prijs.

Voordelen van een Systeemplafond in Nijmegen

U heeft enorm veel keuze als het gaat om het uitzoeken van een geschikt systeemplafond. Er zijn drie soorten plafondplaten, namelijk: doorzakplaten, verdekt uitneembare platen en de inlegplaten. Wanneer het plafond geplaatst is, merkt u gelijk de geluiddempende werking van de platen. Op uw gasrekening zult u het verschil ook in positieve zin merken, de plafondplaten werken ook isolerend. Naast kostenbesparing zorgt een systeemplafond voor een fijnere werkplek door de verbeterde akoestiek. Bestaande leidingen, bedradingen en buizen kunnen netjes worden weggewerkt, maar wel op zo’n manier dat u er nog altijd gemakkelijk bij kunt wanneer gewenst.

Isolerend; besparen op energiekosten
Geluiddempend en verbeterde akoestiek
v.a. €25,- per m² inclusief snelle montage
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Waarom Systeemplafond 24?

We beschikken over een uiterst gemotiveerd team die elke systeemplafond klus aankan. Uiterst bekwaam, efficiënt en met een behoorlijke dosis ervaring gaan zij de klus bij u klaren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het systeemplafond zelf te plaatsen. Wij leveren in dat geval enkel het benodigde materiaal. Besteld u voor 12 uur ‘s middags? U heeft het de volgende werkdag al in huis!

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Systeemplafond 24

Wij leveren vooral de populaire maten 60 bij 60 en 120 bij 60 cm maar hebben ook andere maten op voorraad. Zo zijn 120 bij 120, 30 bij 180 en 60 bij 180 cm ook maten plafondplaten die geleverd kunnen worden indien gewenst. Dat alleen met de beste merken als Armstrong, AFM, Rockfon en Ecophon waar wij mee werken. Er zitten verschillende plafondplaten in ons assortiment, namelijk verdekt uitneembare platen, doorzakplaten en inlegplaten. Wij voorzien u graag over advies in al deze keuzen. Bij levering van uw systeemplafonds in Nijmegen, worden de bijpassende profielen uiteraard meegeleverd.

Wij zijn in heel Nederland actief, dus doen bijvoorbeeld ook Systeemplafonds in Apeldoorn, Systeemplafond montage in Gelderland en u kunt een Systeemplafond laten monteren in Enschede.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo

We staan voor u klaar met informatie en advies

Wilt u een systeemplafond in Nijmegen, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Neem dan vooral contact met ons op. Systeemplafond 24 heeft een team experts, die altijd raad weten en u met al uw vragen kunnen helpen.

Ontvang een vrijblijvende offerte