Laat uw nieuwe systeemplafond in Nieuwleusen plaatsen door Systeemplafond24.

Systeemplafond in Nieuwleusen

Wanneer u op zoek bent naar een systeemplafond in Nieuwleusen, staat Systeemplafond 24 voor u klaar.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wij leveren en monteren systeemplafonds in heel Nederland en zorgen voor een nieuwe frisse uitstraling van uw kantoor, winkel, bedrijf of kamer. De systeemplafonds die wij bij u in Nieuwleusen leveren en monteren zijn van goede kwaliteit verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. Voor de montage staat een gemotiveerd team klaar met de nodige ervaring. Maar u kunt er ook voor kiezen het systeemplafond zelf te plaatsen.

De voordelen van een systeemplafond in Nieuwleusen

Systeemplafonds worden steeds populairder. Niet alleen bedrijven en kantoren kiezen voor dit mooie steriele plafond, ook zwembaden, scholen, winkels en zelfs particulieren laten een systeemplafond in Nieuwleusen monteren. Dit plafond biedt dan ook veel voordelen:

Zebben een isolerende werking
Ze zorgen voor een goede akoestiek
Verkrijgbaar in verschillende designs
v.a. €25,- per m² inclusief snelle montage

Voor welk systeemplafond in Nieuwleusen kiest u

Een systeemplafond is een plafond waarbij systeemplafondplaten worden opgehangen. Er ontstaat hierdoor een ruimte tussen het plafond en de bovenliggende vloer. Deze ruimte wordt vaak gebruikt om bedradingen, kabels en leidingen weg te werken. De systeemplafondplaten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt in Nieuwleusen dan ook kiezen voor een systeemplafond met inlegplaten, doorzak platen of verdekt uitneembare platen.

Inlegplafond

Bij een inlegplafond zijn de profielen zichtbaar. De platen liggen namelijk gelijk aan het systeem. Het plafond is dus vlak. Je krijgt hierdoor een strak geheel en zakelijke uitstraling. De standaardmaten voor de platen zijn 60 cm x 60 cm of 60 cm x 120 cm, maar ze kunnen in vrijwel elke gewenste maat, kleur en structuur geleverd worden.

Doorzak plafond

Een doorzak plafond lijkt op het inlegplafond, maar de platen hangen wat verder naar beneden bij het doorzak plafond. Je hebt dus geen vlak plafond, maar de platen steken wat verder naar beneden. Hierdoor krijgt de ruimte een wat luxe uitstraling. Dat maakt dit systeemplafond in Nieuwleusen zeer geschikt voor ontvangsthallen of kantoorgebouwen.

Verdekt uitneembaar plafond

Anders dan bij de inlegplafonds en doorzak plafonds, zijn de profielen bij een verdekt uitneembar plafond niet zichtbaar. De platen vallen als het ware om het profiel heen en dat zorgt voor een strakke uitstraling. Het systeemplafond heeft dus de uitstraling van een vast plafond, maar met het gemak van een uitneembaar systeemplafond.

Systeemplafonds in Nieuwleusen laten monteren

Systeemplafond 24 is een allround specialist op het gebied van systeemplafonds. Wanneer u een systeemplafond in Nieuwleusen wilt laten monteren, helpen wij u dan ook graag. Naast de montage van systeemplafonds, kunnen wij u ook helpen met de verlichting. Verlichting bepaalt mede de sfeer van de ruimte en heeft daarnaast een praktische functie. Bij de keuze van het systeemplafond in Nieuwleusen, kunt u direct de juiste verlichting in het plafond laten installeren. Zo wordt de bedrading direct netjes in het plafond weggewerkt. Ook voor professionele scheidingswanden bent u bij ons aan het juiste adres. Systeemplafond 24 biedt u daarnaast ook de mogelijkheid zelf de systeemplafonds in Nieuwleusen te laten monteren. U kunt de systeemplaten en profielen dan eenvoudig bestellen in onze webshop.

U kunt uw systeemplafond laten monteren in Nieuwleusen, maar ook in de rest van Nederland. Laat bijvoorbeeld uw systeemplafonds in Dalfsen door ons monteren, uw systeemplafond in Ommen of u kunt ervoor kiezen om uw systeemplafond te laten monteren in Dedemsvaart.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

Contact, informatie en advies

Systeemplafond in Nieuwleusen? Wij helpen u graag op weg. Niet alleen kunnen wij de plafond van uw keuze leveren en monteren, ook kunt u bij ons terecht voor verlichting en scheidingswanden. Eerst nog wat meer weten over de systeemplafonds van Systeemplafond 24? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies.

Ontvang een vrijblijvende offerte