Systeemplafond24
Systeemplafond montage

Systeemplafond laten monteren? Wij leveren & monteren systeemplafonds in heel Nederland.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Met een systeemplafond kies je altijd voor een kostenbesparende en efficiënte afwerking voor thuis en op de werkvloer. Systeemplafond montage wordt vakkundig en netjes uitgevoerd door ons team van professionals. Dankzij onze jarenlange expertise en ervaring met systeemplafond montage kunnen we je uitstekend voorzien in levering en installatie in heel Nederland.


De voordelen van een systeemplafond monteren

Systeemplafonds worden steeds populairder. Dankzij de isolerende werking, geluiddempende werking en eenvoudige installatie worden ze steeds meer toegepast in kantoren, scholen, maar ook zwembaden, winkels en zelfs particuliere panden. Dat is niet zonder reden. Systeemplafonds bieden de nodige voordelen, waaronder:

Isolerend; besparen op energiekosten
Geluiddempend en verbeterde akoestiek
vanaf €30,- per m² inclusief snelle montage
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Systeemplafond levering en montage kosten

Wij leveren en installeren systeemplafond op locatie in heel Nederland. De kosten voor een systeemplafond plaatsen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Een belangrijk aspect dat de prijs beïnvloedt is de plafondplaat keuze. Maar natuurlijk spelen er ook andere factoren mee.

Een systeemplafond inclusief montage en raster is bij ons al vanaf € 30,00 per m2 verkrijgbaar.

Voor een exacte systeemplafond montage prijs, kun je contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Je bestelt bij ons eenvoudig en snel het systeemplafond naar keuze. Uiteraard kun je ook kiezen voor vakkundig monteren van een systeemplafond door een van onze installateurs.

Heb je vragen over de levering of montage? Of heb je advies nodig met het kiezen Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder met je keuze.

Onze prijzen (excl. BTW):

Systeemplafond laten plaatsen

Montage van een systeemplafond is een uitstekende keuze voor elke ruimte. Een systeemplafond wordt onder het bestaande plafond gemonteerd. Daardoor ontstaat er een lege ruimte tussen die twee plafonds. Deze ruimte is ideaal voor het wegwerken van bedradingen en leidingen. Dit maakt systeemplafondplaten een uitstekende keuze voor kantoorpanden en andere werklocaties.

Wanneer je kiest voor een systeemplafond panelen inclusief montage, zorgt een van onze ervaren systeemplafond monteurs voor een nette afwerking van het geheel. Bedradingen worden keurig weggewerkt en de installatie vindt snel en vakkundig plaats. Wij leveren en monteren in heel Nederland, dus u kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor Systeemplafond montage in Nijmegen, Systeemplafond Groningen en Systeemplafond laten monteren in Amsterdam.


Verschillende soorten plafondplaten

Een systeemplafond wordt met behulp van een ophangsysteem met snelhangers gemonteerd.

De profielen, zoals hoofdprofielen en dwarsprofielen, die standaard bij de plafondplaten geleverd worden, en de plafondplaten worden aan dit ophangsysteem gemonteerd en zo ontstaat er een vernieuwd plafond.

Systeemplafonds zijn er in verschillende soorten en maten. Wij leveren plafondsplaten van de meest vooraanstaande merken, zoals rockfon, Armstrong, AMF en Ecophon. Naast verschillende merken, afmetingen en platen, heb je ook nog de keuze uit drie verschillende soorten systeemplafonds:

Bij een inlegplaat ligt de plafondplaat op het profiel.

Wil je liever een wat luxere uitstraling van je plafond, dan is er de doorzakplaat. Hier ligt de plaat lager dan het profiel, alsof het er doorheen zakt.

Je kunt er ook voor kiezen de profielen niet in het zicht te plaatsen. Dan is de verdekt uitneembare plafondplaat een uitstekende keus.

Welk systeemplafond je ook laat monteren, onze vakmensen zorgen ervoor dat de montage van het systeemplafond snel en efficiënt plaatsvindt.


De verschillende mogelijkheden met systeemplafonds

Wij denken altijd met je mee over de afwerking van je plafond. Zo kun je bij ons naast systeemplafonds ook bijpassende verlichting bestellen.

Deze verlichting wordt, net als een compleet systeemplafond, op vakkundige wijze gemonteerd door onze systeemplafond monteurs.

Bedrading wordt direct netjes weggewerkt achter de plafondpanelen in de ruimte tussen het oude en nieuwe plafond. Als laatste zorgen we er zorgvuldig voor dat de plafondplaten waterpas hangen.

Naast projectverlichting kun je bij ons ook scheidingswanden van hoogwaardige kwaliteit bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en op diverse manieren af te werken.

Neem contact op voor meer informatie.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo

We staan voor u klaar met informatie en advies

Wilt u een systeemplafond, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Neem dan vooral contact met ons op. Bij Systeemplafond 24 hebben wij een breed team aan experts, die altijd raad weten en u met al uw vragen kunnen helpen. Informeer ook direct naar de extra opties.

Ontvang een vrijblijvende offerte