Bij Systeemplafond 24 leveren we niet alleen de systeemplafonds, maar monteren we ze ook. Een systeemplafond montage wordt gedaan door een team van professionals die dagelijks aan de slag zijn met systeemplafonds en je er dus niet alleen alles over kunnen vertellen, maar ook snel en efficiënt een systeemplafond plaatsen.
Onze plafondplaten worden altijd met bijpassend profiel geleverd. Zowel onze plafondplaten als onze profielen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Systeemplafond montage op locatie

Systeemplafond levering en montage kosten

De kosten voor het monteren van een systeemplafond zijn afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard is de keuze van de plafondplaten daarin erg belangrijk, maar er spelen ook andere aspecten mee. Een systeemplafond inclusief montage en raster is bij ons al vanaf € 25,00per m2 verkrijgbaar. Voor een exacte systeemplafond montage prijs, kun je contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Bij Systeemplafond 24 bestel je eenvoudig en snel het systeemplafond naar keuze. Uiteraard kun je ook kiezen voor een systeemplafond inclusief montage. Wanneer je contact met ons opneemt, informeren wij je naar de mogelijkheden op het gebied van levering en montage. Onze systeemplafond monteur zal je plafond dan zo snel mogelijk bij je komen installeren.

Onze prijzen (excl. BTW):

 • Plafondplaten v.a. €5,00per m2
 • Systeemplafond inclusief raster v.a. €15,00per m2
 • Systeemplafond inclusief montage en raster v.a €25,00per m2

Systeemplafond laten plaatsen

Een systeemplafond wordt onder het bestaande plafond gemonteerd. Daardoor ontstaat er een lege ruimte tussen die twee plafonds. Deze ruimte is ideaal voor het wegwerken van bedradingen en leidingen. Wanneer je kiest bij Systeemplafond 24 voor een systeemplafond inclusief montage, zorgt onze systeemplafond monteur voor een nette afwerking van het geheel. Bedradingen worden keurig weggewerkt en de systeemplafond montage vindt snel en vakkundig plaats.

Verschillende soorten plafondplaten

Een systeemplafond wordt met behulp van een ophangsysteem gemonteerd. De profielen, die door Systeemplafond 24 standaard bij de plafondplaten geleverd worden, en de plafondplaten worden aan dit ophangsysteem gemonteerd en zo ontstaat er een vernieuwd plafond. Systeemplafonds zijn er in verschillende soorten en maten. Naast verschillende merken, afmetingen en platen, heb je ook nog de keuze uit drie verschillende soorten systeemplafonds:

 • Inlegplaat
 • Doorzakplaat
 • Verdekt uitneembare plaat
Systeemplafonds laten monteren op locatie

Bij een inlegplaat ligt de plafondplaat op het profiel. Wil je liever een wat luxere uitstraling van je plafond, dan is er de doorzakplaat. Hier ligt de plaat lager dan het profiel, alsof het er doorheen zakt. Je kunt er ook voor kiezen de profielen niet in het zicht te plaatsen. Dan is de verdekt uitneembare plafondplaat een uitstekende keus. Welk systeemplafond je ook laat monteren, onze vakmensen zorgen ervoor dat de montage van het systeemplafond snel en efficiënt plaats vindt.

De voordelen van een systeemplafond

Overweeg je een systeemplafond te laten monteren? Dan brengt dat veel voordelen met zich mee. Zo werken de professionals van Systeemplafond 24 snel en erg efficiënt, wat betekent dat de dagelijkse werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. Terwijl jij en je collega’s aan het werk zijn, monteren onze systeemplafond monteur het plafond. Doordat onze monteurs weinig overlast veroorzaken, zal je vrijwel niet gestoord worden in je werkzaamheden. De gebruikte en overige materialen worden keurig opgeruimd en bedradingen worden netjes weggewerkt. Eenmaal geïnstalleerd kun je genieten van je nieuwe plafond en haar voordelen:

 • Het gemonteerde systeemplafond heeft een isolerende en geluiddempende werking
 • Kleine beschadigingen zijn eenvoudig te herstellen
 • Het systeemplafond is onderhoudsarm
 • De plafonds hebben een geluiddempende werking en zorgen voor een beter akoestisch geheel
 • De energienota ligt lager, als gevolg van een isolerende werking van het systeemplafond
 • Al tijdens de systeemplafond montage, worden bedradingen en leidingen weggewerkt, echter ze blijven nog
  wel bereikbaar


Vrijblijvend
offerte aanvragen

Systeemplafonds en andere mogelijkheden

Bij Systeemplafond 24 denken wij met je mee over de afwerking van je plafond. Zo kun je bij ons naast systeemplafonds ook bijpassende verlichting bestellen. Deze verlichting wordt, net als het systeemplafond, op vakkundige wijze gemonteerd door onze systeemplafond monteurs. Bedrading wordt direct netjes weggewerkt achter de plafondplaten in de ruimte tussen het oude en nieuwe plafond. Naast projectverlichting kun je bij ons ook scheidingswanden van hoogwaardige kwaliteit bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en op diverse manieren af te werken. Neem contact op voor meer informatie.