Systeemplafond24
Systeemplafond montage

Systeemplafond laten monteren? Wij leveren & monteren systeemplafonds in heel Nederland.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Een systeemplafond montage wordt gedaan door een team van professionals die dagelijks aan de slag zijn met systeemplafonds en je er dus niet alleen alles over kunnen vertellen, maar ook snel en efficiënt een systeemplafond plaatsen.


De voordelen van een systeemplafond

Het gebruik van systeemplafonds neemt erg toe. Steeds meer kantoren, scholen, maar ook zwembaden, winkels en zelfs particuliere gebouwen maken gebruik van deze plafonds. Dat is niet zonder reden; systeemplafonds bieden de nodige voordelen, waaronder:
Isolerend; besparen op energiekosten
Geluiddempend en verbeterde akoestiek
vanaf €30,- per m² inclusief snelle montage
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Systeemplafond levering en montage kosten

De kosten voor het monteren van een systeemplafond zijn afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard is de keuze van de plafondplaten daarin erg belangrijk, maar er spelen ook andere aspecten mee.

Een systeemplafond inclusief montage en raster is bij ons al vanaf € 30,00 per m2 verkrijgbaar.

Voor een exacte systeemplafond montage prijs, kun je contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bij Systeemplafond24 bestel je eenvoudig en snel het systeemplafond naar keuze. Uiteraard kun je ook kiezen voor een systeemplafond inclusief montage.

Wanneer je contact met ons opneemt, informeren wij je naar de mogelijkheden op het gebied van levering en montage. Onze systeemplafond monteur zal je plafond dan zo snel mogelijk bij je komen installeren.

Onze prijzen (excl. BTW):

Systeemplafond laten plaatsen

Een systeemplafond wordt onder het bestaande plafond gemonteerd. Daardoor ontstaat er een lege ruimte tussen die twee plafonds. Deze ruimte is ideaal voor het wegwerken van bedradingen en leidingen.

Wanneer je kiest bij Systeemplafond24 voor een systeemplafond inclusief montage, zorgt onze systeemplafond monteur voor een nette afwerking van het geheel. Bedradingen worden keurig weggewerkt en de systeemplafond montage vindt snel en vakkundig plaats. Systeemplafond24 is actief in heel Nederland, dus u kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor Systeemplafond montage in Nijmegen, Systeemplafond Groningen en Systeemplafond laten monteren in Amsterdam.


Verschillende soorten plafondplaten

Een systeemplafond wordt met behulp van een ophangsysteem gemonteerd.

De profielen, die door Systeemplafond24 standaard bij de plafondplaten geleverd worden, en de plafondplaten worden aan dit ophangsysteem gemonteerd en zo ontstaat er een vernieuwd plafond.

Systeemplafonds zijn er in verschillende soorten en maten. Naast verschillende merken, afmetingen en platen, heb je ook nog de keuze uit drie verschillende soorten systeemplafonds:

Bij een inlegplaat ligt de plafondplaat op het profiel.

Wil je liever een wat luxere uitstraling van je plafond, dan is er de doorzakplaat. Hier ligt de plaat lager dan het profiel, alsof het er doorheen zakt.

Je kunt er ook voor kiezen de profielen niet in het zicht te plaatsen. Dan is de verdekt uitneembare plafondplaat een uitstekende keus.

Welk systeemplafond je ook laat monteren, onze vakmensen zorgen ervoor dat de montage van het systeemplafond snel en efficiënt plaats vindt.


Systeemplafonds en andere mogelijkheden

Bij Systeemplafond24 denken wij met je mee over de afwerking van je plafond. Zo kun je bij ons naast systeemplafonds ook bijpassende verlichting bestellen.

Deze verlichting wordt, net als het systeemplafond, op vakkundige wijze gemonteerd door onze systeemplafond monteurs.

Bedrading wordt direct netjes weggewerkt achter de plafondplaten in de ruimte tussen het oude en nieuwe plafond.

Naast projectverlichting kun je bij ons ook scheidingswanden van hoogwaardige kwaliteit bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en op diverse manieren af te werken.

Neem contact op voor meer informatie.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

We staan voor u klaar met informatie en advies

Wilt u een systeemplafond, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Neem dan vooral contact met ons op; Systeemplafond 24 heeft een team experts, die altijd raad weten en u met al uw vragen kunnen helpen.

Ontvang een vrijblijvende offerte