Systeemplafond24
Systeemplafond in Lelystad

Wie zoekt naar een systeemplafond in Lelystad is bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres.

Ontvang een vrijblijvende offerte

We hebben reeds jarenlange ervaring in verkoop en plaatsing van systeemplafonds. In Lelystad en omstreken is inmiddels ook ons werkgebied en Systeemplafond 24 is dan ook een vertrouwde partner voor uw project. Winkels, scholen, ziekenhuizen, kantoorruimten maar ook bij particulieren in huis hebben wij reeds voorzien van een mooi nieuw strak plafond. Wij leveren alleen maar bekende merken (o.a. AFM, Rockfon en Armstrong) van topkwaliteit en dat tegen super scherpe prijzen. Bij Systeemplafond 24 begint de prijs van plafondplaten al vanaf €3,50 de m². Besteld u het plafond voor 12 uur ‘s middags leveren wij uw systeemplafond in Lelystad de volgende werkdag al.

Systeemplafond in Lelystad: De voordelen op een rij

Heeft u zelf de mankracht niet of geen tijd om uw systeemplafond zelf te monteren? Wij hebben een uiterst vakkundig, bekwaam en professioneel team klaar staan. Het is voor ons geen probleem om de systeemplafond montage in Lelystad uit te voeren. Met ons vele jaren ervaring en vakmanschap draaien wij daar onze hand niet voor om. Zo heeft u binnen de kortste keren een nieuw plafond in uw pand. Neem gerust contact met ons op, geheel vrijblijvend!

Isolerend; besparen op energiekosten
Geluiddempend en verbeterde akoestiek
v.a. €25,- per m² inclusief snelle montage
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Bestellen en leveren van uw systeemplafond te Lelystad

Op onze website vindt u een ruim aanbod aan plafondplaten. Kiest u zelf welke u wilt hebben voor uw systeemplafonds in Lelystad. U heeft keuze uit verschillende maten, merken, diktes en types. Systeemplafond 24 beschikt over drie soorten systeemplafonds. De opties zijn doorzak platen, inlegplaten en verdekt uitneembare platen. Naast de meest gangbare afmetingen (dat zijn plafondplaten van 60X60 en 60X120) leveren wij ook maten als 120×120, 60×180 of 30×180. Mocht u andere maten willen gebruiken, bent u uiteraard ook van harte welkom bij ons. Als onze plafondplaten worden los geleverd, of wanneer gewenst met bijpassend profiel. Bovendien zijn al onze plafondplaten brandwerend, wat ten goede komt aan de brandpreventie van uw ruimte.

Als u geïnteresseerd bent in een systeemplafond in Lelystad of omstreken, dan voorzien wij u graag van gespecialiseerd advies. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op!

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

We staan voor u klaar met informatie en advies

Wilt u een systeemplafond in Lelystad, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Neem dan vooral contact met ons op; Systeemplafond 24 heeft een team experts, die altijd raad weten en u met al uw vragen kunnen helpen.

Ontvang een vrijblijvende offerte