Systeemplafond in Lelystad

We hebben reeds jarenlange ervaring in verkoop en plaatsing van systeemplafonds. In Lelystad en omstreken is inmiddels ook ons werkgebied en Systeemplafond 24 is dan ook een vertrouwde partner voor uw project. Winkels, scholen, ziekenhuizen, kantoorruimten maar ook bij particulieren in huis hebben wij reeds voorzien van een mooi nieuw strak plafond. Wij leveren alleen maar bekende merken (o.a. AFM, Rockfon en Armstrong) van topkwaliteit en dat tegen super scherpe prijzen. Bij Systeemplafond 24 begint de prijs van plafondplaten al vanaf €3,50 de m². Besteld u het plafond voor 12 uur ‘s middags leveren wij uw systeemplafond in Lelystad de volgende werkdag al.

Systeemplafonds Lelystad, de voordelen op een rij;

  • Dempende én isolerende werking
  • De verlichting is flexibel in te bouwen
  • Snelle levering plus een aantrekkelijke prijs
  • Professionele uitstraling van uw werkruimte
  • Alle bedradingen en leidingen netjes weggewerkt
  • Snel geplaatst, weinig overlast
Systeemplafond plaatsing in en rondom Lelystad

Bestellen en leveren van uw systeemplafond te Lelystad

Op onze website vindt u een ruim aanbod aan plafondplaten. Kiest u zelf welke u wilt hebben voor uw systeemplafonds in Lelystad. U heeft keuze uit verschillende maten, merken, diktes en types. Systeemplafond 24 beschikt over drie soorten systeemplafonds. De opties zijn doorzak platen, inlegplaten en verdekt uitneembare platen. Naast de meest gangbare afmetingen (dat zijn plafondplaten van 60X60 en 60X120) leveren wij ook maten als 120×120, 60×180 of 30×180. Mocht u andere maten willen gebruiken, bent u uiteraard ook van harte welkom bij ons. Als onze plafondplaten worden los geleverd, of wanneer gewenst met bijpassend profiel. Bovendien zijn al onze plafondplaten brandwerend, wat ten goede komt aan de brandpreventie van uw ruimte.

Als u geïnteresseerd bent in een systeemplafond in Lelystad of omstreken, dan voorzien wij u graag van gespecialiseerd advies. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op!
Vrijblijvend offerte aanvragen