Systeemplafond24 installeert uw systeemplafond in Joure professioneel dankzij jarenlange ervaring.
Systeemplafond in Joure

Wie zoekt naar een systeemplafond in Joure is bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres.

Ontvang een vrijblijvende offerte

U bent op zoek naar een gedegen systeemplafond in Joure? U wilt van uw kantoor of werkruimte weer een mooi en tip top uitziende ruimte maken die een mooie uitstraling heeft? Systeemplafond 24 heeft de oplossing voor u! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van systeemplafonds en werken uitsluitend met kwaliteitsmerken als AFM, Rockfon en Ecophon. De vakmensen van Systeemplafond 24 hebben jarenlange ervaring op systeemplafond gebied en staan altijd voor u klaar!

Systeemplafonds Joure, lees hier de voordelen:

Isolerend; besparen op energiekosten
Geluiddempend en verbeterde akoestiek
v.a. €25,- per m² inclusief snelle montage
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Er zijn ontzettend veel voordelen te noemen mocht u kiezen voor een systeemplafond in uw ruimte. Niet alleen krijgt uw werkruimte een mooie frisse nieuwe uitstraling, maar zijn de plafondplaten isolerend en dempend (dus besparend als het gaat om uw energierekening). De geluidsdemping zorgt tevens voor een prettigere werksfeer. Ook worden leidingen en bedradingen netjes weggewerkt, maar uiteraard na montage van de systeemplafonds nog goed en makkelijk te bereiken. Wanneer Systeemplafond 24 een systeemplafond bij u plaatst, gebeurt dat met zo min mogelijk overlast. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw normale bedrijfsvoering. Een systeemplafond in Joure zit dus vol met voordelen!

Systeemplafond Joure, ga voor de juiste prijs en keuze

Bij systeemplafond 24 heeft u de keus uit verschillende categorieën. De prijs van plafondplaten begint bij ons al vanaf € 3,50 per vierkante meter exclusief BTW. Daarnaast zijn de kosten voor het plaatsen niet hoog doordat wij efficiënt en nauwkeurig te werk gaan. De meest voorkomende systeemplafondplaten zijn die met de maten 60bij60 en 120bij60 cm. Uiteraard kan hier van worden afgeweken en hebben wij ook maten als 120bij120, 180bij30 en 180bij60 cm. De plafondplaten zijn onder te verdelen in drie soorten, namelijk; doorzakplaten, inlegplaten en verdekt uitneembare platen.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

oor extra brandpreventie zijn al onze plafondplaten voorzien van een brandvertragende werking. Wilt u meer weten over de prijzen, soorten systemen en het montageproces van systeemplafonds in Joure? Neemt u dan gelijk geheel vrijblijvend contact met één van onze specialisten.

Ontvang een vrijblijvende offerte