Systeemplafond24
Systeemplafond in Huizen

Wie zoekt naar een systeemplafond in Huizen is bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Systeemplafonds in Huizen en omstreken laat u uiteraard plaatsen door de vakmensen van Systeemplafond 24. Een uiterst professioneel team die elke klus aan kan, of het nu nieuwbouw of bestaande bouw betreft. Het vakkundige team heeft reeds jarenlange ervaring en zal uiterst efficiënt uw systeemplafond bij u thuis of op de zaak plaatsen. Naast het leveren en monteren van hoogwaardige systeemplafonds is Systeemplafond 24 ook actief in projectverlichting en scheidingswanden. Zo kan Systeemplafond 24 u ook eventueel het gehele totaalproject aanbieden.

Voordelen van een Systeemplafond in Huizen

U heeft enorm veel keuze als het gaat om het uitzoeken van een geschikt systeemplafond. Er zijn drie soorten plafondplaten namelijk de doorzakplaten, de verdekt uitneembare platen en de inlegplaten. Wanneer het plafond geplaatst is, merkt u gelijk de geluiddempende werking van de platen. Op uw gasrekening zult u het verschil ook in positieve zin merken, de plafondplaten werken ook isolerend. Naast kostenbesparing ook een fijnere werkplek door de verbeterde akoestiek. Nog een voordeel is dat bestaande leidingen, bedradingen en buizen netjes worden weggewerkt, maar wel op zo’n manier dat u er nog altijd gemakkelijk bij kunt wanneer gewenst.

Isolerend; besparen op energiekosten
Geluiddempend en verbeterde akoestiek
v.a. €25,- per m² inclusief snelle montage
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Systeemplafond 24, kwaliteit voor de juiste prijs

Ook een groot voordeel bij het laten leveren en/of plaatsen van een systeemplafond in Huizen is de prijs bij Systeemplafond 24. Hoewel wij enkel top kwaliteit leveren met merken als AFM, Ecophon en Armstrong bieden wij u systeemplafonds tegen de scherpste prijzen, al vanaf € 3,50 per vierkante meter exclusief BTW. Zonder kosten achteraf en uitgevoerd door specialisten met reeds jarenlange ervaring. Het topteam van Systeemplafond 24 gaat efficiënt en nauwkeurig te werk zodat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden. Zo kunt u gewoon doorgaan met de normale bedrijfsvoering. Wanneer u voor twaalf uur besteld word er de volgende werkdag geleverd!

Bij Systeemplafond 24 werkt men enkel met topkwaliteit

Wanneer u voor 12:00 uur uw systeemplafond in besteld, wordt het de volgende werkdag reeds geleverd. Dit rechtstreeks uit ons eigen assortiment die wij ruim op peil houden. Niet alleen de bekende maten plafondplaten van 60×60 en 120×60 cm. Systeemplafond 24 levert allerlei typen, kleuren en dikten systeemplafonds. Niet alleen de maten 60×60 en 120×60 cm. maar ook minder gangbare maten als 120×120, 180×30 en 180×60 hebben wij ook altijd voor u op voorraad. Systeemplafond 24 werkt enkel met kwaliteitsmerken zoals Rockfon, AFM en Armstrong. Uiteraard worden de bijpassende profielen voor uw systeemplafonds in Huizen meegeleverd bij de zending.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

We staan voor u klaar met informatie en advies

Wilt u een systeemplafond in Huizen, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Neem dan vooral contact met ons op; Systeemplafond 24 heeft een team experts, die altijd raad weten en u met al uw vragen kunnen helpen.

Ontvang een vrijblijvende offerte