U kunt uw systeemplafond in Hoogeveen laten plaatsen door de experts van Systeemplafond24.
Systeemplafond in Hoogeveen

Uw expert in het plaatsen van systeemplafonds en scheidingswanden.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een expert in het plaatsen van een systeemplafond in Hoogeveen? Wij kunnen u volledig ontzorgen in zowel de aanschaf als de montage van hoge kwaliteit systeemplafonds. Ongeacht of het nu voor een zakelijk pand, een winkel, of voor een particuliere ruimte is, wij leveren maatwerk dat bij uw ruimte past.

Waarom een systeemplafond in Hoogeveen?

Een systeemplafond is een praktisch plafond en kan in bijna elke ruimte gemonteerd worden. Het bestaat uit plafondplaten die strakke en afgewerkte uitstraling geven. Het plaatsen van een systeemplafond gaat doorgaans eenvoudig waardoor u al snel resultaat ziet. En een goed en vakkundig geplaatst systeemplafond gaat al gauw ruim 20 jaar mee en vraagt weinig onderhoud. Een plafond met veel pluspunten dus, waarover u hieronder meer kunt lezen.

De veelzijdige voordelen van systeemplafonds op een rij

Wilt u uw kantoorpand in Hoogeveen een weloverwogen upgrade geven? Of is uw plafond toe aan vervanging? Onze systeemplafonds zijn niet alleen perfect om de ruimte mooi af te werken, maar bieden ook praktische voordelen:

Nette uitstraling: Kabels en leidingen zijn niet meer zichtbaar en beschadigde systeemplafondplaten zijn snel te vervangen.
Warmte- en geluidsisolatie: Geniet van verlaagde energierekeningen en een rustigere omgeving.
Akoestische verbetering: Perfect voor kantoren en openbare ruimtes waar akoestiek telt.
Snel en efficiënt: Onze montageservice werkt vlot en precies, vanaf slechts €25,- per m².

Onze projecten

Wij verzorgen de installatie, afbouw en renovatie van systeemplafonds in Hoogeveen en omgeving. Dat doen we altijd met aandacht en oog voor detail. Door de jaren heen hebben we al tal van plafonds en wanden mogen plaatsen, in verschillende omgevingen.

Verschillende soorten systeemplafonds voor elke ruimte in Hoogeveen

Wij bieden een breed assortiment aan systeemplafonds en systeemwanden aan, elk met hun unieke voordelen:

Het doorzak plafond

Een uitstekende keuze voor een vleugje elegantie. Populair in representatieve ruimtes waar een chique uitstraling gewenst is. Het doorzak plafond wordt vaak gebruikt in ontvangsthallen of kantoorgebouwen, doordat de platen wat verder naar beneden hangen dan bij het traditionele systeemplafond.

Het inlegplafond

De klassieker die professionaliteit uitstraalt. Dit veelzijdige plafond past perfect in elk bedrijfspand of kantoorruimte. Hier liggen de platen juist gelijk aan het systeem, in tegenstelling tot het doorzak plafond.

Het verdekt uitneembaar plafond

Wanneer u de strakke look van een vast plafond wilt, maar de voordelen van een systeemplafond niet wilt missen. Deze plafonds vallen eigenlijk om het profiel heen, wat weer voor een hele andere uitstraling zorgt. Het lijkt hierdoor op een vast plafond, maar tegelijk heeft het de gemakken en de toegankelijkheid van een uitneembaar systeemplafond.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

Systeemplafond inclusief montage Hoogeveen

Wilt u ook een systeemplafond laten monteren? Of u nu kiest voor onze montageservice of besluit zelf uw plafond te plaatsen, Systeemplafond 24 ondersteunt u in elke stap. We begrijpen dat tijd geld is, dus onze experts werken snel en zorgvuldig, zodat u ongestoord verder kunt met uw dagelijkse bezigheden.

Ontdek de mogelijkheden

Klaar voor een frisse nieuwe look voor uw ruimte in Hoogeveen? Wij hebben jarenlange ervaring en zijn u graag van dienst. Neem contact op met Systeemplafond 24 voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Eén van onze ervaren medewerkers staat u graag te woord.

Ontvang een vrijblijvende offerte