Systeemplafond Hilversum

Wanneer u voor uw ruimte in Hilversum op zoek bent naar een systeemplafond, kiest u voor Systeemplafond 24. Wij bieden een ruim assortiment in systeemplafonds en staan bekend om onze snelle levering. Wanneer u voor 12.00 uur besteld, is uw plafond de volgende dag al binnen. En wij leveren aan zowel particuliere als zakelijke klanten door het hele land. Systeemplafonds in Hilversum kunnen ook door ons vakteam gemonteerd worden. U bent dan verzekerd van maatwerk, voordelig en snel!

 

De mogelijkheden bij Systeemplafond 24

Een systeemplafond in Hilversum kan geleverd worden in verschillende combinaties. U kunt hierbij denken aan verschillende dikten, kleuren en het soort materiaal kan verschillen. Systeemplafond 24 kan u helpen bij het maken van de juiste keuze voor het plafond van uw winkel, zwembad, school, kantoorruimte of bij u thuis. De benodigde profielen worden standaard meegeleverd. De plafondplaten zijn in drie soorten beschikbaar. Kiest u voor de inlegplaten, de doorzakplaten of toch voor de verdekt uitneembare platen? Ook met deze keuze helpen wij u graag. Daarnaast zijn er ook nog verschillende maten profielplaten aanwezig. De meest gangbare maten zijn 60×60 en 120×60. Kiest u liever voor een andere maat voor uw systeemplafond in Hilversum, dan is dat ook mogelijk bij ons.
laten monteren van een systeemplafond in hilversum

Voordelen systeemplafonds

Een systeemplafond brengt vele voordelen met zich mee. Zo heeft een systeemplafond een brandvertragende werking en zijn de plafondplaten geluiddempend en isolerend. Dat laatste ziet u terug op uw energierekening, de stookkosten gaan immers omlaag. Een ander voordeel van de systeemplafonds is dat de bedrading en de losse buizen en leidingen netjes weggewerkt worden. Toch kunt u nog steeds prima bij de bedrading en leidingen, mocht het nodig zijn. En ten slotte nog een niet onbelangrijk voordeel: uw ruimte krijgt een nieuwe frisse look voor een scherpe prijs!

Systeemplafonds in Hilversum

Wanneer u kiest voor een systeemplafond in Hilversum, kiest u voor Systeemplafond 24. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vrijblijvend offerte aanvragen