Uw nieuwe systeemplafond in Haarlem laat u plaatsen door de experts van Systeemplafond24.
Systeemplafond in Haarlem

Wie zoekt naar een systeemplafond in Haarlem is bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Ook voor systeemplafonds in Haarlem staat Systeemplafond 24 voor u klaar. Uw pand, bestaande bouw of nieuwbouw, kan wel een nieuwe, frisse en professionele uitstraling gebruiken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van het systeemplafond. Systeemplafonds zijn er in verschillende soorten en maten. Wij werken alleen met gerenommeerde merken als AFM, Armstrong, Ecophon en Rockfon, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig plafond. Naast systeemplafonds kunnen wij u tevens projectverlichting en scheidingswanden aan bieden. Tevens kunt u bij ons terecht voor een totaalproject.

Voordelen systeemplafonds in Haarlem;

Systeemplafonds werken isolerend, wat lagere stookkosten als gevolg heeft
Systeemplafonds hebben een geluiddempende werking, wat zorgt voor een betere akoestiek
Een nieuwe frisse uitstraling voor uw ruimte voor een zachte prijs
Bedradingen en leidingen worden door het systeemplafond op een professionele weggewerkt, echter zijn deze ten alle tijde nog prima te bereiken

Groot assortiment systeemplafonds

De keuze voor een systeemplafond is niet niks. Aangezien wij een zeer uitgebreid assortiment systeemplafonds hebben, is de keus niet altijd makkelijk. Uiteraard kunnen wij u assisteren om de juiste keuze te maken voor een geschikt plafond voor uw ruimte. Kiest u voor inlegplaten, doorzakplaten of wilt u toch liever de verdekt uitneembare plafondplaten voor uw systeemplafond in Haarlem? En daarnaast zijn er verschillende maten waaruit u kunt kiezen, zodat u een mooi patroon kunt creëren. De meest gangbare maten zijn systeemplafondplaten 60×60 en 60×120, maar andere maten zijn uiteraard ook mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Snelle levering systeemplafonds Haarlem

Systeemplafond 24 staat niet alleen voor kwaliteit en ervaring, maar ook voor snelheid. Wanneer u uw systeemplafond bestelt voor 12.00 uur, heeft u de volgende dag uw systeemplafond in Haarlem al in huis! En kiest u voor montage door onze ervaren vakmensen, dan bent u ook verzekerd van een snelle montage. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies hoe ze te werk moeten gaan en zult u weinig merken van hun aanwezigheid. Zo kunnen u en uw werknemers gewoon doorgaan met de dagelijkse bezigheden!

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

Systeemplafond 24 is er voor u!

Mocht u nog vragen hebben over de verschillende mogelijkheden bij Systeemplafond 24, dan kunt u altijd bij ons terecht. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een email. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Ontvang een vrijblijvende offerte