Uw nieuwe systeemplafond in Groningen laat u plaatsen door Systeemplafond24.
Systeemplafond in Groningen

Wie zoekt naar een systeemplafond in Groningen is bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bij Systeemplafond 24 leveren we deze plafonds in alle soorten en maten. Dat niet alleen; voor wie het wil, leveren we ook de installatie van een systeemplafond. Of het nou gaat om een winkelpand, een bedrijfspand, een zwembad of een particuliere ruimte, Systeemplafond 24 staat voor u klaar.

Een systeemplafond in Groningen biedt meerdere voordelen

Systeemplafonds bieden veel gemak en ogen netjes. Het is dan ook niet gek dat het gebruik van deze plafonds steeds populairder wordt. Een systeemplafond in Groningen biedt dan ook flink wat voordelen ten opzichte van een vast plafond. Denk maar eens aan:

Isolerend; besparen op energiekosten
Geluiddempend en verbeterde akoestiek
v.a. €25,- per m² inclusief snelle montage
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Een systeemplafond bestaat uit systeemplafondplaten. Eenmaal aangebracht, zit er een ruimte tussen het plafond en de bovenliggende vloer. Dit creëert een plek waar kabels en leidingen perfect weggewerkt kunnen worden. Dit geeft een bijzonder nette en strakke uitstraling aan de ruimte, wat weer zorgt voor een opgeruimde sfeer. Een systeemplafond in Groningen komt in verschillende vormen. De ene oogt wat luxueuzer dan de andere, maar allemaal hebben ze dezelfde eigenschappen.

Het doorzak plafond

Veel ontvangsthallen en kantoorpanden maken gebruik van een doorzak plafond. Dit systeemplafond heeft platen die net even wat verder naar beneden hangen, wat een luxe uitstraling geeft. DIe uitstraling maakt ze net even wat sjieker en dus doen ze het goed op plekken waar dit belangrijk is.

Het inlegplafond

Het meest gangbare systeemplafond in Groningen, is het inlegplafond. Bij dit plafond liggen de platen gelijk aan het aan het systeem, wat zorgt voor een zeer strakke en zakelijke uitstraling. Dat laatste helpt zeker mee in de populariteit van het systeem. Dit is het plafond wat u zo veel ziet in verschillende kantoorgebouwen en dat is niet zonder reden; naast de strakke uitstraling, is het gewoon een bijzonder praktische constructie.

Het verdekt uitneembaar plafond

Deze plafonds vallen eigenlijk om het profiel heen, wat ze onderscheidt van de overige twee. Dankzij deze systeemplafonds krijgt de ruimte een hele andere uitstraling en lijkt het alsof je beschikt over een vast plafond. Tegelijk heb je wel gewoon het gemak van een systeemplafond, waarvan de platen eenvoudig uitneembaar zijn en die gemakkelijk te vervangen zijn als er sprake is van schade.

Laat je systeemplafond in Groningen monteren

Wie een systeemplafond wil laten monteren kan er voor kiezen om dit zelf te doen, maar wij hebben ook een team van experts staan die deze klus snel en effectief kunnen klaten. De montage van systeemplafonds gebeurt over het algemeen vrij snel, waardoor de ruimte al snel weer in gebruik genomen kan worden. Naast het installeren van het plafond, zijn onze experts ook zeer bedreven in het aanbrengen van systeemplafond verlichting. Dit maakt uw systeemplafond in Groningen helemaal af. Doet u de installatie liever zelf? Dat is natuurlijk helemaal prima en we helpen u graag als dat nodig blijkt.

Informatie, contact en advies

Wie zoekt naar een systeemplafond in Groningen, is bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres. Wij zijn trouwens in heel Nederland actief, dus doen bijvoorbeeld ook Systeemplafonds in heel Drenthe, Systeemplafond montage in Friesland of u kunt een Systeemplafond laten monteren in Lelystad. En wie zoekt naar antwoorden op vragen, of advies nodig heeft bij een installatie, kan ook bij ons aankloppen. Wij zorgen ervoor dat u uitstekend geholpen wordt en het systeemplafond vindt dat u zoekt.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

We staan voor u klaar met informatie en advies

Wilt u een systeemplafond in Groningen, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Neem dan vooral contact met ons op; Systeemplafond 24 heeft een team experts, die altijd raad weten en u met al uw vragen kunnen helpen.

Ontvang een vrijblijvende offerte