Uw nieuwe systeemplafond in Groningen laat u plaatsen door Systeemplafond24.
Systeemplafond in Groningen

Uw expert in het plaatsen van systeemplafonds en scheidingswanden. Kies voor kwaliteit en gegarandeerde topservice!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Uw kantoor, winkel of woonruimte in Groningen worstelt met slechte akoestiek, hoge energierekeningen en een gebrek aan visuele aantrekkingskracht. Ze kunnen de productiviteit op de werkvloer verlagen, klanten afschrikken en uw comfort en welzijn in uw eigen huis beïnvloeden.

Waarom kiezen voor een systeemplafond in Groningen?

Systeemplafonds bieden veel gemak en ogen netjes. Het is dan ook niet gek dat het gebruik van deze plafonds steeds populairder wordt. Een systeemplafond in Groningen biedt dan ook flink wat voordelen ten opzichte van een vast plafond. Denk maar eens aan:

Isolatiewaarde; besparen op energiekosten
Geluiddempend en verbeterde akoestiek
v.a. €25,- per m² inclusief snelle montage
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende afwerkingen

Een systeemplafond: de mogelijkheden

Een systeemplafond bestaat uit systeemplafondplaten. Eenmaal aangebracht, zit er een ruimte tussen het plafond en de bovenliggende vloer. Dit creëert een plek waar kabels en leidingen perfect weggewerkt kunnen worden. Dit geeft een bijzonder nette en strakke uitstraling aan de ruimte, wat weer zorgt voor een opgeruimde sfeer. Wilt u een systeemplafond in Groningen laten installeren? Dan heeft u keuze uit verschillende soorten en materialen. De ene oogt wat luxueuzer dan de andere, maar allemaal hebben ze dezelfde eigenschappen.

Het doorzak plafond

Veel ontvangsthallen en kantoorpanden maken gebruik van een doorzak plafond. Dit systeemplafond heeft platen die net even wat verder naar beneden hangen, wat een luxe uitstraling geeft. Die uitstraling maakt ze net even wat chiquer en dus doen ze het goed op plekken waar dit belangrijk is.

Het inlegplafond

Het meest gangbare systeemplafond in Groningen, is het inlegplafond. Bij dit plafond liggen de platen gelijk aan het aan het systeem, wat zorgt voor een zeer strakke en zakelijke uitstraling. Dat laatste helpt zeker mee in de populariteit van het systeem. Dit is het plafond wat u zo veel ziet in verschillende kantoorgebouwen en dat is niet zonder reden; naast de strakke uitstraling, is het gewoon een bijzonder praktische constructie.

Het verdekt uitneembaar plafond

Deze plafonds vallen eigenlijk om het profiel heen, wat ze onderscheidt van de overige twee. Dankzij deze systeemplafonds krijgt de ruimte een hele andere uitstraling en lijkt het alsof je beschikt over een vast plafond. Tegelijk heb je wel gewoon het gemak van een systeemplafond, waarvan de platen eenvoudig uitneembaar zijn en die gemakkelijk te vervangen zijn als er sprake is van schade.

Laat je systeemplafond in Groningen monteren

Wie een systeemplafond wil laten monteren kan rekenen op ons team van experts. De systeemplafond montage gebeurt over het algemeen vrij snel, waardoor de ruimte al snel weer in gebruik genomen kan worden. Naast het installeren van het plafond, zijn onze experts ook zeer bedreven in het aanbrengen van systeemplafond verlichting. Dit maakt uw systeemplafond in Groningen helemaal af. Doet u de installatie liever zelf? Dat is natuurlijk helemaal prima en we helpen u graag als dat nodig blijkt.

Onze merken:

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

We staan voor u klaar met informatie en advies

Wilt u een systeemplafond in Groningen, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Neem dan vooral contact met ons op; Systeemplafond 24 heeft een team experts, die altijd raad weten en u met al uw vragen kunnen helpen.

Wij zijn trouwens in heel Nederland actief, dus installeren bijvoorbeeld ook systeemplafonds in heel Drenthe, systeemplafonds in Friesland of u kunt een systeemplafond laten monteren in Lelystad. Neem ook hiervoor contact met ons op.

Ontvang een vrijblijvende offerte