Systeemplafond in Goor

Systeemplafonds in Goor en omstreken laat u natuurlijk ook plaatsen door de professionals van Systeemplafond 24. Vakmensen die elke klus aan kunnen of het nu gaat om bestaande bouw of om nieuwbouw. Geholpen door hun jarenlange ervaring plaatsen zij het systeemplafond uiterst efficiënt en vakkundig bij u op de zaak of thuis. Naast het leveren (en eventueel monteren) van systeemplafonds kunt u bij Systeemplafond 24 ook terecht voor scheidingswanden en professioneel projectverlichting. Zo zijn wij in staat u het hele totaalpakket aan te bieden!

Voordelen van een systeemplafond in Goor

Afgezien van een mooie frisse uitstraling die uw nieuwe systeemplafond uw ruimte geeft heeft het nog enkele voordelen die u gelijk zult merken. Zo is de akoestiek sterk verbetert in de ruimte wat de (werk)sfeer zeker ten goede zal laten komen. Ook de gasrekening zal lager uitvallen als voorheen door de lagere stookkosten die een isolerende plafond met zich meebrengt. Nog een groot voordeel is dat leidingen, buizen en bedradingen aan het plafond nu netjes uit het zicht verdwenen zijn maar er toch nog heel gemakkelijk bij kunt. Er zijn drie soorten systeemplafondplaten te onderscheiden namelijk de bekende doorzakplaten, de veel gekozen inlegplaten en de minder bekende verdekt uitneembare platen. Met de laatste plaat verdwijnt het frame uit het zicht en ziet u enkel de plafondplaten.
In goor geplaatst systeemplafond door systeemplafond 24

Systeemplafond 24, kwaliteit voor een scherpe prijs

Een goede reden om uw systeemplafonds in Goor te bestellen bij Systeemplafond 24 is de prijs! Vanaf € 3,50 per vierkante meter exclusief BTW heeft u al een kwalitatief systeemplafond in huis en dat alleen van gerenommeerde merken als Armstrong, Ecophon, AFM, enzovoort. Eventueel laat u het systeemplafond monteren door ons topteam voor een duidelijk van te voren afgesproken prijs, zonder verrassingen achteraf. Het team gaat uiterst nauwkeurig en efficiënt te werk zodat u er geen last van heeft en zodoende gewoon door kunt gaan met uw eigen werkzaamheden. Mocht u reeds voor 12 uur bestellen ontvangt u het gehele pakket al de volgende werkdag!

Een breed assortiment bij Systeemplafond 24

Systeemplafond 24 levert uit eigen assortiment en heeft naast de gangbare maten 120bij60 en 60bij60 cm ook andere maten plafondplaten. Minder gangbare maten als 120bij120, 180bij60 en 180bij30 cm zijn ook verkrijgbaar. De bijpassende profielen voor uw systeemplafond in Goor worden uiteraard meegeleverd bij uw bestelling. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie zou willen ontvangen neemt u dan gerust contact met ons op!
Vrijblijvend offerte aanvragen