Uw nieuwe systeemplafond in Gelderland laat u plaatsen door Systeemplafond24.

Systeemplafond in Gelderland

Bent u op zoek naar een Systeemplafond in Gelderland? Dan bent u bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een nieuw plafond voor uw winkel of kantoorruimte in Gelderland? En wilt u een unieke uitstraling geven aan deze ruimte? Denk dan eens aan een systeemplafond in Gelderland. Van de keuze tot de montage, wij helpen u graag.

Wat is een systeemplafond

Een systeemplafond is een plafond waarbij systeemplafondplaten worden opgehangen. Hierdoor blijft er een ruimte tussen het plafond en de vloer die erboven ligt. Deze ruimte kan gebruikt worden om eventuele kabels en leidingen weg te werken. Een systeemplafond zorgt in Gelderland voor een unieke uitstraling van de ruimte. U vindt de plafonds dan ook in winkels, kantoren, scholen, zwembaden en zelfs ziekenhuizen. De platen zijn te koop in verschillende uitvoeringen. In ons assortiment vindt u verschillende designs met elk een eigen uitstraling en eigenschappen. Daarnaast kunt u verschillende typen systeemplafond platen kopen in verschillende afmetingen. Zo creëert u een passend systeemplafond in Gelderland voor elke situatie.

Voordelen van systeemplafonds in Gelderland

Aan een systeemplafond zitten een hoop voordelen verbonden. Een aantal van deze voordelen worden hieronder besproken:

De platen hebben een isolerende werking
Snelle systeemplafond montage in Gelderland zonder al teveel overlast
v.a. €25,- per m² inclusief snelle montage
Systeemplafonds in Gelderland zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren

Verschillende typen

Systeemplafondplaten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor inlegplaten, doorzakplaten van verschillende diktes en verdekt uitneembare plafondplaten. Welke u kiest hangt af van de ruimte waarvoor u het plafond wilt aanschaffen en van uw eigen stijl.

Inlegplafond

Een inlegplafond is te herkennen aan de zichtbare profielen. De platen liggen hier gelijk aan, waardoor het plafond vlak is. Hierdoor wordt het een strak geheel en krijgt het een zakelijke uitstraling. De plafondplaten zijn beschikbaar in verschillende maten, waardoor u zelf de grootte van de vlakken kunt bepalen.

Doorzakplafond

Bij een doorzak plafond hangen de platen juist wat verder naar beneden. De panelen steken dus wat onder de profielen uit. Hierdoor wordt er een soort diepte gecreëerd. Een doorzak plafond straalt daardoor wat meer luxe uit en is daarmee erg geschikt voor kantoren of ontvangsthallen. Deze plafondplaten zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, namelijk in 24 mm en in 15 mm.

Verdekt uitneembaar plafond

Bij een verdekt uitneembaar plafond ziet u enkel de plafondplaten. De platen zijn namelijk over de profielen gelegd waardoor deze zijn weggewerkt. De platen vallen als het ware om het profiel heen en dat geeft een strakke uitstraling aan het plafond.

Over systeemplafond 24

Systeemplafond 24 is een allround specialist op het gebied van systeemplafonds, verlichting en scheidingswanden. Wij kunnen hiervoor zowel de materialen leveren als het plafond monteren. Wij weten dat een plafond maatwerk betreft, waardoor wij u graag helpen met een oplossing op maat. U kunt dan ook altijd terecht bij ons voor een deskundig advies. Zo hopen wij dat u jarenlang plezier heeft van uw perfect afgewerkte ruimte.

De diensten van systeemplafond 24

Wij zijn een allround specialist uit Hoogeveen in onder andere systeemplafonds in Gelderland. Dit houdt in dat u voor al uw vragen over systeemplafonds bij ons terecht kunt. Van advies bij de aankoop tot montage, ons team van specialisten helpt u graag. Ook in Gelderland helpen wij u graag met uw systeemplafond. Lees hieronder meer over de diensten die wij aanbieden met betrekking tot systeemplafonds in Gelderland.

Advies

Wanneer u niet thuis bent in de wereld van plafonds, kunnen wij ons voorstellen dat u bij de keuze van een systeemplafond wel wat hulp kunt gebruiken. Wij helpen u dan ook graag bij de aankoop van uw nieuwe plafond. Dit doen wij door uw vragen te beantwoorden en u advies te geven over de desbetreffende ruimte. Ons doel is om een afgewerkte ruimte af te leveren waar u jarenlang plezier van heeft.

Verkoop

Binnen de wereld van systeemplafonds is er erg veel mogelijk, wij bieden dan ook verschillende soorten, merken, afmetingen en kleuren aan. Een systeemplafond is daardoor erg veelzijdig en toe te passen in veel verschillende ruimtes. Wanneer u een systeemplafond wilt monteren in Gelderland kiest u bij de aanschaf de gewenste afmeting en type plaat en geeft u het gewenste aantal aan. Mocht u hier zelf niet uitkomen, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Montage

Woont u in Gelderland en wilt u een systeemplafond? Dan kunnen wij uw systeemplafond monteren in Gelderland. Wanneer u het gewenste plafond en de gewenste hoeveelheid heeft gekozen, dan zal dit zo snel mogelijk geleverd worden. Ons vakkundige team staat vervolgens voor u klaar om de platen op een professionele wijze te monteren. Wij zullen ervoor zorgen dat de montage van uw systeemplafond in Gelderland snel verloopt en dat u zo min mogelijk overlast zult ervaren. Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren, daarom zullen we tijdens het hele proces direct en persoonlijk contact met u houden.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo

Meer informatie

Een systeemplafond in Gelderland aanschaffen doet u bij Systeemplafond 24. Zo plaatsen wij onder andere systeemplafonds in Nijmegen, Apeldoorn, Nijkerk en Doetinchem. Wij geven u advies over de aankoop en helpen u graag bij de montage. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

We staan voor u klaar met informatie en advies

Wilt u een systeemplafond in Gelderland, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Neem dan vooral contact met ons op. Systeemplafond 24 heeft een team experts, die altijd raad weten en u met al uw vragen kunnen helpen.

Ontvang een vrijblijvende offerte