Systeemplafond24 monteert enkel kwaliteit systeemplafonds in Friesland.
Systeemplafond in Friesland

Een systeemplafond in Friesland laten installeren?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Het plafond in uw kantoor, winkel, zwembad of sportschool vereist vaak specifieke eigenschappen zoals goede akoestiek, duurzaamheid en uitstraling. Met onze ervaren medewerkers garanderen wij de installatie van een topkwaliteit systeemplafond in Friesland, perfect afgestemd op uw specifieke behoeften. Kies voor gemak, kwaliteit en betaalbaarheid met onze vakkundig gemonteerde systeemplafonds.

De voordelen van een systeemplafond in Friesland

Al uw kabels en leidingen makkelijk weggewerkt
Werkt isolerend en dempt het geluid van de omgeving
Een schappelijke prijs
In alle RAL kleuren beschikbaar

Een systeemplafond brengt vele voordelen met zich mee. Ze kunnen op elke ruimte worden toegepast en het geeft je werkruimte een strakke en professionele look. Dankzij de oneindige combinaties in de kleuren, diktes en materialen van systeemplafondplaten is er voor iedere werkruimte een geschikt en passend plafond te vinden.

De verschillende mogelijkheden voor een systeemplafond in Friesland

Het doorzak plafond

Kenmerkend voor dit type plafond zijn de iets lager hangende platen, die een vleugje luxe toevoegen aan elke ruimte. Deze verfijnde uitstraling past perfect in gebieden waar een luxe ambiance gewenst is, zoals een lobby of een zakelijke omgeving.

Het inlegplafond

De functionaliteit gecombineerd met het strakke design maakt het inlegplafond een praktische en populaire keuze voor veel gebouwen. Bij dit plafond liggen de platen gelijk aan het aan het systeem, wat zorgt voor een zeer strakke en zakelijke uitstraling. Dit is het plafond wat u zo veel ziet in verschillende kantoorgebouwen.

Het verdekt uitneembaar plafond

Deze plafonds vallen eigenlijk om het profiel heen, wat ze onderscheidt van de overige twee. Het lijkt veel op een traditioneel plafond maar behoudt de voordelen van een systeemplafond, zoals de mogelijkheid tot eenvoudig onderhoud en het vervangen van platen bij beschadiging. Dit type plafond transformeert elke ruimte met zijn verfijnde uitstraling, terwijl het nog steeds de flexibiliteit van aanpassingen toelaat.

Voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd in Friesland

Je bent bij ons verzekerd van een snelle levering. Systeemplafonds die voor 12:00 uur zijn besteld, worden de volgende werkdag al geleverd. Alleen voor scheidingswanden geldt een andere levertijd, deze zijn altijd op aanvraag. Kiest u voor een systeemplafond inclusief montage in Friesland? Dan maken we graag zo snel mogelijk een afspraak om het systeemplafond te installeren. Het is ook mogelijk om je bestelde systeemplafond vakkundig door ons te laten monteren.

De merken waar wij mee werken:

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

Uw systeemplafond laten monteren?

De montage van uw systeemplafond? Dat nemen wij u graag uit handen. Onze deskundige monteurs combineren snelheid en efficiëntie met een nauwkeurige aandacht voor detail, zodat uw nieuwe plafond niet alleen snel geplaatst is, maar ook perfect aansluit bij uw ruimte en wensen. En dat allemaal voor een schappelijke prijs, zodat u nooit te veel betaalt.

Wij plaatsen systeemplafonds door heel Friesland, waaronder:

We staan voor u klaar met informatie en advies

Benieuwd welke voordelen jij kunt behalen met een systeemplafond in Friesland? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en informatie.

Ontvang een vrijblijvende offerte