Bij Systeemplafond 24 zijn wij gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van systeemplafonds in Enschede. Bij ons heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment plafondplaten van alle bekende merken zoals AMF, Rockfon, Ecophon en Armstrong. Dit zijn de beste merken die er zijn op het gebied van systeemplafond. Onze specialisten staan voor u klaar om samen met een te kijken welke oplossing de beste is. Als u voor 12:00 besteld, heeft u de plafondplaten de dag erna in huis!

Systeemplafonds in Enschede: Wat zijn de voordelen?

  • Wij plaatsen het systeemplafond snel, zodat u minimale overlast heeft.
  • Alle systeemplafonds hebben een dempende én isolerende werking, hierdoor zult u gelijk merken dat er rustiger kan worden gewerkt en dat u zult besparen op energie.
  • Alle bedradingen en leidingen worden vakkundig weggewerkt.
  • De verlichting is flexibel in te delen.
  • Snelle levering.
  • Aantrekkelijke prijs.
  • Professionele uitstraling; Na plaatsing zal de ruimte er gelijk beter uit zien.

Dit zijn slechts een aantal voordelen bij het plaatsen van een systeemplafond. Wilt u alle voordelen op een rij? Neem dan contact op met onze vakspecialisten.

Bestellen & Leveren

Op onze website kunt u zelf kijken welke plafondplaten u wilt hebben voor uw systeemplafond in Enschede. U heeft keuze uit verschillende merken, diktes, types en maten. We hebben drie soorten systeemplafonds. De opties zijn inlegplaten, doorzak platen en verdekt uitneembare platen voor uw systeemplafond. De meest gangbare afmetingen zijn plafondplaten van 60×60 en 60×120. Mocht u andere maten willen gebruiken, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Als onze plafondplaten worden geleverd met bijpassend profiel en bovendien zijn ze brandwerend zodat de brandpreventie van uw ruimte omhoog zal gaan.

Als u geïnteresseerd bent in een systeemplafond in Enschede, dan staan wij u graag te woord met ons gespecialiseerd advies. Graag tot ziens!


Vrijblijvend
offerte aanvragen