Laat uw nieuwe systeemplafond in Emmen monteren door Systeemplafond24.

Systeemplafond in Emmen

Wie zoekt naar een systeemplafond in Emmen is bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Is er sprake van veel galm op het kantoor waarin u werkzaam bent? Of wil je de verlichting in het plafond jouw woning eenvoudig kunnen wegwerken? Dan kan een systeemplafond in Emmen voor jou de juiste keuze zijn. Niet alleen het geluid wordt sterk verbeterd, ook de uitstraling van het plafond gaat erop vooruit. Wij hebben jarenlange ervaring in afbouw en kunnen u volledig ontzorgen bij de montage van uw nieuwe systeemplafond.

Kiezen voor systeemplafonds in Emmen: wat zijn de voordelen?

Met een nieuw systeemplafond zijn lelijke plafonds en loshangende leidingen voor goed verleden tijd. Bij een systeemplafondmontage in Emmen hangt een systeemplafond lager dan uw oorspronkelijke plafond. Hierdoor ontstaat er ruimte voor het monteren van elektriciteit, verlichting, verwarming, ventilatie en riolering. Systeemplafonds bieden dus de ideale mogelijkheid om plafonds mooi af te werken.

Daarnaast kunnen systeemplafonds gemakkelijk worden geïnstalleerd, aangepast en onderhouden. Hierdoor kan ook een nette en georganiseerde uitstraling worden gecreëerd. Als allround specialist afbouw kunnen wij de materialen voor systeemplafonds, verlichting en scheidingswanden zowel leveren als monteren. Kies jouw type plafondsysteem, dan zorgen wij voor een prachtig eindresultaat.

Verbeterde energie-efficiëntie
Verbetering van de akoestiek
v.a. €25,- per m² inclusief snelle montage
Flexibiliteit in ontwerp en functionaliteit

Welke soorten systeemplafonds zijn er?

Veel mensen kiezen voor een systeemplafond in Emmen vanwege de functionele eigenschappen, maar het kan ook bijdragen aan een mooiere uitstraling van een ruimte. Er zijn verschillende kleuren, texturen en patronen waarmee u zelf de gewenste stijl en sfeer kunt bepalen. Naast verschillende afmetingen en merken heeft u de keuze uit onderstaande systeemplafonds in Emmen:

Inlegplafond

Een inleg systeemplafond is eigenlijk het ‘klassieke’ systeemplafond. Bij dit plafond liggen de platen gelijk aan het systeem, waardoor de plafondprofielen zichtbaar zijn. Dit is het meest voorkomende systeemplafond en eenvoudig te installeren. Daarnaast heeft dit plafond ook een meer zakelijke uitstraling, wat bij veel mensen geliefd is.

Doorzakplafond

Bij een doorzak systeemplafond, ook wel een verlaagd plafond, zakken de plafondplaten verder naar beneden dan bij een inleg systeemplafond. De plafondtegels die gebruikt worden voor een doorzakplafond hebben een uitsparing, waardoor ze gedeeltelijk over het profiel heen zakken. Doorzakplafonds worden vaak gebruikt om installaties zoals verlichting, luchtkanalen en bedrading te verbergen.

Verdekt uitneembaar plafond

Bij een verdekt systeemplafond zijn de profielen niet zichtbaar. Voor een systeemplafond verdekt worden speciale plafondtegels gebruikt met een uitsparing die het profiel omsluit. Een systeemplafond verdekt is de perfecte keuze voor ruimtes waar u een moderne en luxe sfeer wilt. Ook kunnen reparaties en onderhoud gemakkelijk worden uitgevoerd bij dit soort plafond.

De snelle montage van jouw nieuwe systeemplafond in Emmen

Naast dat wij uw systeemplafond bij u kunnen leveren, kunnen we deze ook voor u monteren. Wij hebben een uiterst vakkundig, bekwaam en professioneel team klaar om u te ontzorgen op het gebied van systeemplafond montage in Emmen. Met jarenlange ervaring kunnen wij uw nieuw plafond snel voor u leveren en monteren. Voordat wij uw plafond installeren komen wij graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen door te nemen. Wij installeren verschillende soorten systeemplafonds door heel Nederland, snel en zonder dat u hier overlast van ervaart.

U kiest voor Systeemplafond 24 omdat:

Systeemplafonds in Emmen professioneel laten monteren?

Of het nu gaat om systeemplafond in Emmen of een systeemplafond in Meppel, een systeemplafond in Hoogeveen of een ander systeemplafond in Drenthe, wij zijn u graag van dienst. Met meer dan 20+ jaar ervaring hebben wij veel kennis van het toepassen van akoestische oplossingen voor vele ruimtes.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

Contact voor meer informatie en advies

Wilt u een systeemplafond in Emmen, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Wellicht wilt u juist meer weten over onze wanden of verlichting. Neem dan vooral contact met ons op; wij hebben een team van experts, die altijd raad weten en u met al uw vragen kunnen helpen.

Ontvang een vrijblijvende offerte