Ook voor een systeemplafond in Assen bent u bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres. Nieuwbouw of bestaande bouw, het uiterst professionele team draait er zijn hand niet voor om. Uiterst efficiënt plaatst het vakkundige team met jarenlange ervaring het systeemplafond naar keuze. Deze uiteraard van top kwaliteit en met prijzen die al vanaf € 3,50 per vierkante meter beginnen. Zeer scherpe prijzen, zonder overheadkosten of andere kosten achteraf. Naast de kwalitatief hoogwaardige systeemplafonds in Assen is Systeemplafond 24 ook gespecialiseerd in scheidingswanden en professioneel projectverlichting.
Montage van systeemplafonds in assen

Een aantal voordelen op een rij;

  • Losse draden en buizen worden makkelijk weggewerkt
  • De plafondplaten hebben een brandvertragende werking
  • Goedkope manier om beschadigingen aan het plafond weg te werken
  • Naast een isolerende ook een geluiddempende functie
  • Mooie aankleding voor een betonnen plafond
  • Snel en eenvoudig te plaatsen

Voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag uw systeemplafond in Assen!

Wanneer u voor 12:00 uur besteld wordt uw systeemplafond de volgende werkdag in Assen geleverd. Dit geldt uiteraard voor ons complete assortiment, die ruim op voorraad wordt gehouden. Wij hebben een ruim assortiment systeemplafondplaten in verschillende diktes, kleuren en types. Naast de meest gangbare maten 60×60 en 60×120 kunnen ook andere maten geleverd worden. Ook voor maten als: 120×120, 60×180 en 30×180 kunt u bij Systeemplafond 24 terecht.

Systeemplafond 24 voorziet u graag van vrijblijvend advies

Er zijn oneindig veel combinaties te bedenken qua kleur en soort materiaal. Met ons jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met een keuze te maken met wat voor u de beste oplossing lijkt voor uw systeemplafond in Assen. Uiteraard voorzien wij u hierin graag van advies, neem gerust contact met ons op. Winkelpanden, zwembaden, scholen, kantoorruimten, ziekenhuizen, maar ook in huis bij particulieren hebben wij reeds oude plafonds omgetoverd tot een mooi strak geheel.

Vrijblijvend
offerte aanvragen