Het plaatsen van een systeemplafond in Assen door Systeemplafond24 verloopt gemakkelijk en snel.
Systeemplafond in Assen

Wie zoekt naar een systeemplafond in Assen is bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een partner voor het laten plaatsen van een systeemplafond in Assen? Bij Systeemplafond 24 verzorgen we niet alleen de levering van het plafond, maar ook de montage. Of het nu gaat om zorg-, school- kantoorinrichting of een woning, wij zijn gespecialiseerd in aanvragen voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Systeemplafond in Assen: Een onmisbaar element

U heeft een ruimte met een slechte akoestiek, u moet door hoogte veel stokken en er is geen plafond aanwezig. Een systeemplafond inclusief montage in Assen kan voor u dé oplossing zijn. Van professioneel advies over onze plafondsystemen, tot ondersteuning van onze systeemplafond monteurs; Ons team heeft jarenlange ervaring en ruime kennis en kan u volledig ontzorgen. Elk project is uniek en daarom is het zo fijn dat een systeemplafond in bij elke ruimte kan worden gemonteerd. U leest hieronder meer over de voordelen:

Wat zijn de voordelen van een systeemplafond in Assen?

Het gebruik van systeemplafonds neemt hand over hand toe. Steeds meer kantoren, scholen, maar ook zwembaden, winkels en zelfs particuliere gebouwen maken gebruik van deze plafonds. Dat is niet zonder reden; systeemplafonds in Assen bieden de nodige voordelen, waarmee het een aantrekkelijke optie is. De voordelen van een systeemplafond zijn:

Geluidsabsorberend – een systeemplafond verbetert de akoestiek in een ruimte aanzienlijk
Isolerend – U bespaart energiekosten met een goed geïsoleerde plafond
Snel resultaat – de ruimte krijgt een frisse, nieuwe uitstraling dat snel gerealiseerd is
Lage kosten – de kosten van het materiaal en de montage zijn relatief laag.

Welke soorten systeemplafonds zijn er?

Een systeemplafond wordt gekenmerkt door zijn systeemplafondplaten, dit is wat dergelijke soorten plafonds onderscheidt van anderen. De platen worden zo aangebracht, dat er een ruimte ontstaat tussen het plafond en de bovenliggende vloer. Die ruimte kan vervolgens gebruikt worden om kabels en leidingen weg te werken, wat weer zorgt voor een strak en opgeruimd voorkomen. Een systeemplafond in Assen is beschikbaar in meerdere soorten.

Het doorzak plafond

Een doorzak plafond is bij uitstek geschikt voor ontvangsthallen en kantoorgebouwen, omdat de platen net even wat verder naar beneden hangen. Dit zorgt voor een luxe uitstraling, wat ze behoorlijk populair maakt. Veel systeemplafonds in Assen zijn doorzak plafonds, omdat ze net even iets extra’s uitstralen.

Het inlegplafond

Het meest gebruikte systeemplafond in Assen is toch wel het inlegplafond. Bij dit plafond liggen de platen helemaal gelijk aan het systeem, zodat de uitstraling wat strakker en zakelijker is.

Het verdekt uitneembaar plafond

Een verdekt uitneembaar plafond verschilt van de overige twee systeemplafonds, dankzij het feit dat deze plafonds eigenlijk om het profiel heen vallen, in plaats van op zichzelf een profiel te tonen. Dit geeft de ruimte gelijk een hele andere uitstraling en doet erg denken aan een vast plafond.

Een systeemplafond in Assen laten monteren

Wie een systeemplafond in Assen wil, kan ervoor kiezen om dit zelf te monteren, of om het te laten doen. Ons team van experts kunnen het plafond snel en netjes monteren, zodat de ruimte snel weer gewoon in gebruik genomen kan worden. Dat is het fijne van montage van systeemplafonds; de eenvoud en toegankelijkheid van deze plafonds maakt ze niet alleen prettig in gebruik, maar zorgt ook voor een simpele montage.

Het monteren van systeemplafonds doen wij in heel (Noord)Nederland, dus bijvoorbeeld ook in Emmen, Steenwijk en Winschoten. Naast de installatie van het plafond, zijn onze monteurs ook experts in het aanbrengen van systeemplafond verlichting. U kunt immers nog zo’n mooi systeemplafond in Assen hebben, als de verlichting niet in orde is, haalt u er niet het maximale uit. Zoals gezegd, bent u volledig vrij om het systeemplafond zelf te monteren als u dat liever doet. Neem ook vooral een kijkje in onze webshop, om eens een blik te werpen op de verschillende plafonds en beslis welke het beste bij u past. Wij werken met de volgende topmerken:

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

Informatie en advies

Wilt u een systeemplafond in Assen, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Neem dan vooral contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bent u al zeker van uw nieuwe plafond? Vraag dan een offerte bij ons aan!

Ontvang een vrijblijvende offerte