Voor de montage van uw systeemplafond in Amsterdam kunt u terecht bij Systeemplafond24.

Systeemplafond in Amsterdam

Wie zoekt naar een systeemplafond in Amsterdam is bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Systeemplafond 24 zorgen voor de levering en montage van systeemplafonds in het hele land. Kantoren, winkelpanden, bedrijven of gewoon particuliere ruimtes, allemaal zijn ze bij ons welkom voor een systeemplafond. Ons team staat klaar voor een montage, maar wie het plafond zelf wil plaatsen, kan dit natuurlijk ook doen.

Waarom kiezen voor een systeemplafond in Amsterdam?

Systeemplafonds worden meer en meer gebruikt en ze zijn inmiddels ook ver buiten de traditionele kantoorpanden te bewonderen. Deze fraaie, steriele plafonds zijn ook zichtbaar in scholen, zwembaden, winkels en zelfs in particuliere gebouwen. Systeemplafonds in Amsterdam zie je tegenwoordig overal en niet zonder reden; deze plafonds brengen veel voordelen met zich mee.

Isolerend; besparen op energiekosten
Geluiddempend en verbeterde akoestiek
v.a. €25,- per m² inclusief snelle montage
Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Verschillende soorten systeemplafonds

Het systeemplafond bestaat uit meerdere systeemplafondplaten, die zo worden aangebracht dat er een ruimte ontstaat tussen het plafond en de bovenliggende vloer. Deze ontstane ruimte is perfect voor het wegwerken van kabels, bedradingen en leidingen, zodat de ruimte een opgeruimd en strak voorkomen krijgt. Wie een systeemplafond in Amsterdam neemt, kan kiezen uit meerdere soorten. Wie een systeemplafond in Amsterdam neemt, kan kiezen uit meerdere soorten.

Het doorzak plafond

Het doorzak plafond wordt vaak gebruikt in ontvangsthallen of kantoorgebouwen, doordat de platen wat verder naar beneden hangen dan bij het traditionele systeemplafond. Dit geeft het plafond een wat luxere uitstraling. Al vrij veel systeemplafonds in Amsterdam zijn doorzak plafonds, juist vanwege de uitstraling die ze met zich meebrengen.

Het inlegplafond

Het inlegplafond is het meest populaire systeemplafond. Hier liggen de platen juist gelijk aan het systeem, in tegenstelling tot het doorzak plafond. Het inlegplafond heeft hierdoor een zakelijk en strak voorkomen en is dan ook de meest voorkomende versie van de systeemplafonds in Amsterdam.

Het verdekt uitneembaar plafond

Waar de bovenstaande plafonds duidelijk een profiel tonen, is dat bij het verdekt uitneembaar plafond niet het geval. Deze plafonds vallen eigenlijk om het profiel heen, wat weer voor een hele andere uitstraling zorgt. Het lijkt hierdoor op een vast plafond, maar tegelijk heeft het de gemakken en de toegankelijkheid van een uitneembaar systeemplafond.

Een systeemplafond in Amsterdam laten monteren

Een systeemplafond monteren kan u zelf laten doen, maar u kunt ook gebruik maken van ons team van experts. Zij monteren het systeemplafond in Amsterdam snel en netjes, zodat uw ruimte snel weer goed bruikbaar is. Montage van systeemplafonds verloopt snel en netjes en naast het plafond, helpen onze monteurs ook met de systeemplafond verlichting. Goed verlichting is immers een sfeerbepalend onderdeel van de ruimte en het is fijn als er een expert naar kijkt. Maar vertrouwt u op uw eigen kunnen, dan bent u natuurlijk helemaal vrij om de installatie van zowel het plafond als de verlichting helemaal zelf te doen. Onze webshop heeft alles op voorraad en geeft u de kans om op uw gemak te bekijken welk systeemplafond het beste bij u en uw omgeving past. Wij zijn in heel Nederland actief, dus doen bijvoorbeeld ook Systeemplafonds in Rotterdam, Systeemplafond montage in Hilversum en u kunt een Systeemplafond laten monteren in Amstelveen.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

Neem contact met ons op voor informatie en advies

Behoefte aan systeemplafonds in Amsterdam, maar niet helemaal zeker wat het beste bij u past? Systeemplafonds 24 staat altijd klaar om advies, raad en daad te geven waar nodig. Onze monteurs komen graag het plafond bij u installeren, maar heeft eerst nog wat meer informatie nodig, dan bent u van harte welkom.

Ontvang een vrijblijvende offerte