Systeemplafond in Amstelveen

Ook in Amstelveen leveren wij de hoogste kwaliteit systeemplafonds. Systeemplafond 24 is gespecialiseerd in het leveren en monteren van hoogwaardige systeemplafonds. Ons team van vakkundige professionals staat voor u klaar. Zowel nieuwbouw als bestaande bouw kunnen door onze vakmensen voorzien worden van een systeemplafond. Naast het leveren en monteren van systeemplafonds, kunnen wij u ook scheidingswanden en projectverlichting aanbieden. U kunt bij Systeemplafond 24 dus terecht voor een compleet totaalproject. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Systeemplafonds Amstelveen, de voordelen:

Waarom zou u kiezen voor een systeemplafond in uw kantoorruimte, bedrijfspand of school? De voordelen op een rijtje:

  • Een frisse uitstraling voor uw pand
  • Geluiddempend en isolerend
  • Een snelle plaatsing en dus minimale overlast
  • Leidingen en bedrading op een nette manier weggewerkt
  • Verlichting flexibel in te delen

U creëert een frisse uitstraling van uw pand met uw systeemplafond in Amstelveen, wat weer leidt tot een prettige werksfeer voor uw werknemers. En doordat het systeemplafond isolerend werkt, gaat u dit merken aan de energienota. De rekening zal lager uitvallen door de lagere stookkosten.

laten plaatsen van een systeemplafond in amstelveen

Voldoende keus bij Systeemplafond 24

Naast verschillende kleuren, materialen, diktes en typen, zijn de plafondplaten er in drie soorten:

De meest voorkomende systeemplafondplaten zijn 60×60 en 120×60. Uiteraard zijn andere afmetingen bij Systeemplafond 24 ook mogelijk. Kiest u voor uw pand in Amstelveen voor een systeemplafond met plafondplaten in een andere afmeting, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij helpen u graag bij uw keuze op weg.

Systeemplafond 24: Kwaliteit voor een juiste prijs

Door onze jarenlange ervaring in de verkoop en montage van systeemplafonds, kunnen wij u in Amstelveen een plafond van topkwaliteit garanderen. Al vanaf € 3,50 per vierkante meter (exclusief BTW) heeft u een kwalitatief systeemplafond in huis van een gerenommeerd merk. En al onze systeemplafonds worden geleverd met een bijhorend profiel. Mocht u vóór 12 uur bestellen, dan ontvangt u het gehele pakket al de volgende dag in huis! Uiteraard kunnen onze vakkundige monteurs uw systeemplafond in Amstelveen installeren. Zij gaan uiterst nauwkeurig en efficiënt te werk zodat u er geen last van heeft en u door kunt gaan met uw eigen werkzaamheden. Wilt u graag meer weten over

Vrijblijvend offerte aanvragen