Systeemplafonds in Almelo van Systeemplafond 24

Ook voor systeemplafonds in Almelo hebben wij een uitgebreid assortiment met mogelijkheden tot maatwerk en u kunt het morgen al in huis hebben. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, levering en montage van kwalitatieve systeemplafonds. Ook kunt u bij ons terecht voor scheidingswanden en professionele projectverlichting. Kom daarom snel naar Systeemplafond24.

Uitgebreid assortiment systeemplafonds

Een systeemplafond kiezen doet u niet iedere dag. Daarom is het van groot belang dat u ook een soort vind die bij uw situatie past. Met ons brede assortiment Systeemplafonds in Almelo is dat gelukkig geen enkel probleem. Ze zijn immers verkrijgbaar in verschillende maten waarover we later meer vertellen. Ook het patroon is in een grote diversiteit aanwezig. Onze systeemplafonds zijn ook verkrijgbaar in de welbekende hoofdmerken. Deze bieden de meest gerenommeerde systeemplafonds zoals de merken Armstrong, Rockfon, Ecophon en AMF.
systeemplafond montage op locatie in Almelo

Compleet systeemplafond in Almelo

De plafondplaten die wij aanbieden worden altijd geleverd met een bijpassend profiel. De profielen van het systeemplafond zijn hierdoor net als bij onze plafondplaten, in verscheidene RAL-kleuren verkrijgbaar. Ten slotte wordt ieder systeemplafond Almelo aan uw specifieke wensen afgestemd.

Vandaag besteld, morgen bezorgd in Almelo

Vandaag voor 12:00 uur besteld betekend dat u deze bestelling de volgende werkdag al in huis heeft. Maak daarom voor 12:00 uur een bestelling en u bent er zeker van dat deze morgen al in huis is! Op die manier kunt u snel en effectief te werk gaan.

Systeemplafond montage in Almelo

Heeft u extra hulp nodig bij uw systeemplafond in Almelo? Ook dat is geen probleem. Onze systeemplafonds kunnen namelijk ook door een van onze vakkundige werknemers worden gemonteerd. Met vele jaren ervaring zetten zij binnen de kortste keren het systeemplafond voor u in elkaar. Dit scheelt u immers tijd en de mogelijke druk die hierbij komt kijken. Montage van systeemplafonds doen wij in heel de regio Almelo, bijvoorbeeld ook in Ommen, Hardenberg, Dalfsen en u kunt een Systeemplafond laten monteren in Tubbergen.

Inlegplaten of doorzakplaten?

Kiest u voor inlegplaten of toch doorzakplaten? We geven graag eerst verschil aan. In het geval van de inlegplaat zal de plaat op het profiel liggen. Kiest u daarentegen voor een doorzakplaat, dan ligt de plafondplaat lager dan het profiel van het systeemplafond, wat resulteert in een luxere uitstraling. Kiest u voor een verdekt uitneembaar plaat, dan zijn er zelfs helemaal geen profielen meer zichtbaar.

De juiste maat kiezen

De systeemplafondplaten zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De meest voorkomende maten zijn de volgende twee opties.

Natuurlijk is een afwijkende maat ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een systeemplafondplaat van 60 x 180 cm of 120 x 120 cm. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder. Vrijblijvend offerte aanvragen