Systeemplafond24 monteert graag uw nieuwe systeemplafond in Almelo voor u.

Systeemplafond in Almelo

Voor systeemplafonds in Almelo vindt u bij Systeemplafond 24 een uitgebreid assortiment met mogelijkheden & maatwerk.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Een systeemplafond kiezen doet u niet iedere dag. Daarom is het van groot belang dat u ook een soort vind die bij uw situatie past. Met ons brede assortiment systeemplafonds in Almelo is dat gelukkig geen enkel probleem. Ze zijn immers verkrijgbaar in verschillende maten waarover we later meer vertellen. Ook het patroon is in een grote diversiteit aanwezig.

Waarom een systeemplafond in Almelo?

Met een ruime ervaring op het gebied van monteren en onderhouden van systeemplafonds, kunnen we bij Systeemplafond 24 gerust stellen dat deze plafonds flink wat voordelen bieden in vergelijking met de meer conventionele plafonds. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Isolerend: besparen op energiekosten
Geluiddempend en verbeterde akoestiek
Vanaf €25,- per m² inclusief snelle montage
In alle RAL-kleuren verkrijgbaar/div>

Compleet systeemplafond in Almelo

De plafondplaten die wij aanbieden worden altijd geleverd met een bijpassend profiel. De profielen van het systeemplafond zijn hierdoor net als bij onze plafondplaten, in verscheidene RAL-kleuren verkrijgbaar. Ten slotte wordt ieder systeemplafond Almelo aan uw specifieke wensen afgestemd.

Inlegplaten of doorzakplaten?

Kiest u voor inlegplaten of toch doorzakplaten? In het geval van de inlegplaat zal de plaat op het profiel liggen. Kiest u daarentegen voor een doorzakplaat, dan ligt de plafondplaat lager dan het profiel van het systeemplafond, wat resulteert in een luxere uitstraling. Kiest u voor een verdekt uitneembaar plaat, dan zijn er zelfs helemaal geen profielen meer zichtbaar.

De juiste maat kiezen

De systeemplafondplaten zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De meest voorkomende maten zijn de volgende twee opties.

  • Systeemplafondplaten van 60 x 120 cm
  • Systeemplafondplaten van 60 x 60 cm

Natuurlijk is een afwijkende maat ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een systeemplafondplaat van 60 x 180 cm of 120 x 120 cm. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder.

Systeemplafond montage in Almelo

Heeft u extra hulp nodig bij uw systeemplafond in Almelo? Ook dat is geen probleem. Onze systeemplafonds worden namelijk gemakkelijk door een van onze vakkundige werknemers gemonteerd. Met vele jaren ervaring zetten zij binnen de kortste keren het systeemplafond voor u in elkaar. Dit scheelt u immers tijd en de mogelijke druk die hierbij komt kijken.

Montage van systeemplafonds doen wij in heel de regio Almelo, bijvoorbeeld ook in Ommen, Hardenberg, Dalfsen en u kunt een Systeemplafond laten monteren in Tubbergen.

Rockfon logo
AMF logo
Armstrong logo
Ecophon logo
 

Neem contact op voor meer informatie en deskundig advies

Wilt u een systeemplafond laten plaatsen in Almelo, of wilt u hier zelf mee aan de slag, maar weet u niet welk plafond het beste bij uw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op. Systeemplafond 24 heeft een team experts, die altijd raad weten en u met al uw vragen kunnen helpen.

Ontvang een vrijblijvende offerte