Scheidingswanden

Kijkt u naar de ruimte in uw bedrijfspand en denkt u, hoe kan ik deze ruimte nu optimaal benutten? Grote, open kantoren zijn steeds populairder, maar brengen ook nadelen met zich mee.

Als u het lastig vindt om de indeling van de open ruimtes te bepalen, helpt Systeemplafond 24 u graag verder. Met onze scheidingswanden creëert u rust en bevordert u de werksfeer.

Scheidingswanden zorgen voor een efficiënte en prettige werksfeer.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor scheidingswanden.

Offerte aanvragen

Scheidingswanden laten plaatsen: waarom eigenlijk?

Een scheidingswand is ideaal om een afscheiding te maken tussen werkplekken. Naast afscheiding zorgt een scheidingswand ook voor meer privacy en verbetert het de akoestiek.

De wanden zijn geluiddempend en dragen dus bij aan de akoestiek in de kantoorruimtes. Als u Systeemplafond 24 mooie scheidingswanden laat leveren en monteren, kunt u uitgaan van hoge kwaliteit.

U kunt bij ons altijd terecht voor passend advies over de verschillende mogelijkheden met scheidingswanden.

De voordelen van een scheidingswand

Systeemplafond 24 levert scheidingswanden voor iedere ruimte. Naast dat de ruime efficiënter wordt gebruikt, kent het ook vele andere voordelen:

  • Geluiddempend: Een goede scheidingswand beschermt tegen omgevingslawaai en zorgt ervoor dat het kantoor niet hol klinkt
  • Brandwerend: Scheidingswanden werken brandvertragend
  • Ruime keuze: Kunnen worden afgewerkt in diverse stijlen en diktes, en kan helemaal naar wens worden ingericht

Doordat er zo’n grote diversiteit aan materialen en afwerking is, zijn er vele toepassingsmogelijkheden. Kantoorruimtes, woningen, scholen of zorginstellingen, voor iedere ruimte kunnen passende scheidingswanden worden gemonteerd.

Het tevens een uitstekende manier om de ruimte te moderniseren of renoveren, en tegen scherpe prijs de ruimte her in te richten.

Scheidingswanden op maat bij Systeemplafond 24

Systeemplafond 24 werkt met verschillende soorten scheidingswanden. Zo worden onze metal studwanden altijd afgewerkt met een gipsplaat.

Deze wanden zijn leverbaar in verschillende diktes, en kunnen op diverse manieren worden afgewerkt. Daarnaast werken we ook met luxe wanden, welke leverbaar zijn in glas of beplakt gips. Deze systeemwanden zijn in totaal 10 cm dik.

Wilt u scheidingswanden kopen of twijfelt u over de juiste keuze? Systeemplafond 24 vertelt u graag alles over de verschillende mogelijkheden.

Systeemplafond 24, voor alles op het gebied van scheidingswanden plaatsen

Als u een scheidingswand op maat wilt laten plaatsen, bent u bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres. Zo kunnen wij voor iedere situatie een mooie, afgewerkte scheidingswand leveren en monteren.

U vindt bij Systeemplafond 24 een ervaren team bestaande uit experts die samen met u tot het beste resultaat willen komen. Heeft u vragen over scheidingswanden of één van onze andere diensten als bijvoorbeeld het plaatsen van systeemplafondplaten? Neem dan gerust contact met ons op, dan denken wij graag met u mee.

Vraag een offerte aan voor scheidingswanden op maat

Vraag offerte